Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Minune, cu amanta de brat la plimbare. Gestul care putea sa-l coste mult pe manelist

Adrian Minune, cu amanta de brat la plimbare. Gestul care putea sa-l coste mult pe manelist

GALERIE FOTO (4) Adrian Minune

Adrian Minune nu se ascunde de nimeni. De curand, celebrul manelist s-a afisat in oras cu amanta. Cei doi au fost surprinsi iesind la restaurant si plimbandu-se la brat, fara sa para deloc stresati. Insa un gest facut de artitul iesit la plimbare putea sa-l coste destul de scump.

Adrian Minune pare sa nu aiba nicio problema in a se afisa cu iubita la plimbare, desi manelistul este casatorit si are copii. Celebrul artist a fost surprins la plimbare in compania unei brunete.

Adrian Minune, cu amanta la plimbare

Manelistul Adrian Minune si amanta lui au fost surprinsi iesind in oras. Nu au lipsit gesturile tandre care tradeaza relatia apropiata dintre cei doi. Bruneta s-a ingrijit ca celebrul manelist sa fie impecabil ca aparitie si a intervenit cu un gest subtil.

Este de remarcat si ca Adrian Minune a abordat un nou look, cel mai probabil incurajat de iubita sa atenta la toate detaliile. Imbracati lejer, dar foarte modern, au mers la un restaurant, unde au luat impreuna masa. Totodata, acolo se pare ca au intalnit un prieten, cu care au plecat impreuna de la locatie. Cei trei s-au urcat in bolidul de lux al lui Adi Minune.

Dupa o bucata de drum, cuplul de amorezi s-a despartit de cel care ii insotea. Barbatul, se pare un apropiat al artistului, l-a pupat pe Adrian Minune dupa ce a coborat din masina. Adrian Minune si amanta lui si-au continuat plimbarea spre o alta destinatie, scrie spynews.ro.

 

La plimbare cu amanta, gestul care-l putea costa mult pe manelist

Adrian Minune putea sa plateasca scump pentru plimbarea cu iubita la restaurant. Un gest facut de manelist ar fi putut sa ii dea peste cap orice plan de a mai iesi in oras. Ca sa ajunga mai repede la restaurant impreuna iubita lui, Adrian Minune a uitat de reguli. Celebrul manelist a incalcat legile de circulatie in apropierea locatiei dorite.

Adi Minune a fost surprins cand a taiat cu bolidul de lux linia continua, in cautarea unui loc de parcare. Coborand din masina, celebrul manelist a fost imediat recunoscut de trecatorii aflati in zona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini