Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, deghizat la malul mării. Imagini de senzație

Adrian Minune, deghizat la malul mării. Imagini de senzație

GALERIE FOTO (5)

Adrian Minune, unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicii de petrecere din țara noastră, mai exact din lumea manelelor nu a încetat niciodată să ne uimească cu aparițiile sale excepționale! Iată că de data aceasta, îndrăgitul interpret a făcut o escapadă la mare, din care ar fi dorit să se sustragă în ceea ce privește presa din România. Din păcate nu a scăpat nici de această dată! Iată cum era „deghizat” acesta!

Adrian Minune, deghizat la malul mării

Adrian Minune a decis să plece într-o vacanță pe litoralul românesc, în stațiunea preferată de toate vedetele, Mamaia. Acesta a încercat să se sustragă din posibilele poze făcute de presă, însă nu a scăpat nici de această dată, deși am putea spune că s-a deghizat destul de bine!

„Vedeta și-a pus o pălărie multicoloră și o pereche de ochelari mari de soare, un look care ar reuși să păcălească până și camera telefonului”, relatează wowbiz.ro

Sursa foto: wowbiz.ro

Când se va retrage Adrian Minune din lumea manelelor

Acesta este încă foarte prezent in industrie, dar a anunțat de curând și când se va retrage! Iată ce a declarat!

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt.

În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, la Xtra Night Show.

De ce Adrian Minune are doar 1.50 m

Mama artistului a recunoscut că încă de când era mic, Adrian Minune s-a oprit din creștere, fără nicio explicație. Totuși, aceasta crede că l-a moștenit pe unul din unchii săi, deoarece și el a rămas mic de statură.

,,Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam.”, a spus Florența Simionescu, potrivit ,wowbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: