Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune, schimbare radicală de look. Fanii au rămas uimiți! FOTO

Adrian Minune, schimbare radicală de look. Fanii au rămas uimiți! FOTO

Ce avere a adunat Adrian Minune de-a lungul timpului.

Adrian Minune, schimbare radicală de look! Fanii au rămas uimiți de noul său aspect, demn de invidiat!

Adrian Minune, schimbare radicală de look

Îndrăgitul manelist și-a făcut o schimbare radicală de look care i-a uimit pe fanii săi. Acesta a decis să calce pragul doctorului stomatolog pentru a-și îmbunătăți aspectul dinților. Îndrăgitul interpret a optat pentru cunoscutele fațete cu care multe vedete din țara noastră se etalează atunci când zâmbesc.

Sursa foto: SpyNews

Cât costă fațetele dentare?

Potrivit mai multor clinici stomatologice, fațete dentare se pot achiziționa la prețuri între 1300 și 2500 RON/fațetă. Astfel, prețul fațetelor este influențat de calitatea materialului din care sunt realizate aceste lucrări protetice.

Când se va retrage Adrian Minune din lumea manelelor

Acesta este încă foarte prezent in industrie, dar a anunțat de curând și când se va retrage! Iată ce a declarat!

„În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt.

În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, la Xtra Night Show.

De ce Adrian Minune are doar 1.50 m

Mama artistului a recunoscut că încă de când era mic, Adrian Minune s-a oprit din creștere, fără nicio explicație. Totuși, aceasta crede că l-a moștenit pe unul din unchii săi, deoarece și el a rămas mic de statură.

,,Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam.”, a spus Florența Simionescu, potrivit ,wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: