Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Mititelu Jr., internat la psihiatrie. Ce decizie au luat medicii

Adrian Mititelu Jr., internat la psihiatrie. Ce decizie au luat medicii

Adrian Mititelu Jr., fiul celebrului om de afaceri, a trecut printr-o perioadă dificilă recent, fiind internat la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, după ce a avut o criză psihică la Spitalul de Urgență Floreasca.

Weekend-ul trecut a fost extrem de dificil pentru Adrian Mititelu Jr., care a suferit o cădere nervoasă din cauza stresului și a fost nevoit să ia mai multe antidepresive, ceea ce i-a afectat sănătatea. A fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost supus unui protocol medical intensiv. Aici, a fost intubat și i s-au administrat tratamente pentru detoxifiere gastrică. Norocul a fost de partea sa, începând să se simtă mai bine începând de luni, iar părinții săi l-au vizitat în spital în acea seară.

A doua zi, Adrian Mititelu Jr. a fost surprins plimbându-se pe holurile secției de terapie intensivă, semn că pericolul trecuse. Ulterior, a fost supus mai multor controale medicale. În această perioadă dificilă, șoferul familiei Mititelu a fost alături de ei la spital și a întrebat despre viitorul lui Adiță.

„Aduceți-l la Obregia, iar colegii de acolo vor lua decizia”, a fost răspunsul scurt al unei asistente, conform cancan.ro.

Adrian Mititelu Jr., de la Floreasca la „Spitalul 9”

Conform protocoalelor în astfel de situații, Adrian Mititelu Jr. nu a fost externat, ci transferat la Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, cunoscut sub numele de „Spitalul 9”. Aici, a fost supus unei evaluări medicale, care, conform surselor, a indicat că starea sa este stabilă, fiind conștient de greșelile sale.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu Jr. va rămâne internat la psihiatrie pentru cel puțin câteva zile supus unei supravegheri atente, în conformitate cu protocolul medical.

În altă ordine de idei, în timpul vizitei părinților săi la Spitalul Floreasca, Adrian și Ileana Mititelu au avut o discuție telefonică cu un apropiat, în timpul căreia Adrian Mititelu a exprimat cu brutalitate nemulțumirea față de fiul său, catalogându-l ca fiind mincinos și escroc și dezvăluind planurile acestuia de a pleca în America, subliniind faptul că a înșelat pe toată lumea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: