Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo Matos: ”Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo Matos: ”Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

GALERIE FOTO (8) Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo Matos (1)

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo Matos. ”Briliantul” a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, și de Consuelo Matos. În prezent, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici. Fostul fotbalist a spus care a fost motivul care a dus la despărțirea de Consuelo, femeia cu care are două fiice.

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Consuelo Matos: ”Acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot”

În cartea autobiografică, ”Revenirea din infern”, Adrian Mutu a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Consuelo. De asemenea, ”Briliantul” a dezvăluit motivele care au condus la divorț. Cei doi s-au despărțit în 2013 și au împreună două fiice, Adriana și Maya. Fostul fotbalist a povestit că a cunoscut-o pe fosta soție la Roma, unde Consuelo este ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Aproape șapte luni au păstrat o relație de prietenie, după care au decis să se căsătorească.

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, se arată în cartea lui Adrian Mutu, ”Revenirea din infern”.

Adrian Mutu, despre motivul divorțului de Alexandra Dinu

Tot în cartea sa autobiografică, Adrian Mutu a vorbit și despre prima sa căsnicie, cea cu Alexandra Dinu. Fostul fotbalist a povestit cum le-a cunoscut pe cele trei femei din viața lui, Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra Bachici. Mutu și-a făcut la Cluj propriul meci de retragere. Fostul atacant s-a retras din activitate cu 77 de meciuri jucate și 35 de goluri înscrise pentru echipa națională. Pe plan personal, Adriana Mutu nu a dus o viață liniștită. Prima soție a sa, Alexandra Dinu, a fost și prima femeie care i-a dăruit un copil ”Briliantului”. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003, și au împreună un băiat, pe Mario, de 20 de ani.

„Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Relația nu a mers din cauza tinereții”, scrie fostul internațional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: