Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mutu, prezentat oficial! „Sunt persoana potrivită să disciplinez jucătorii”

Adrian Mutu, prezentat oficial! „Sunt persoana potrivită să disciplinez jucătorii”

Adrian Mutu, noul selecționer U21, prezentat oficial

Adrian Mutu a fost prezentat oficial, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. „Briliantul” a preluat naţionala U21 după ce Mirel Rădoi a fost numit selecţionerul naţionalei României.

Noul selecţioner a dezvluit ce planuri are şi şi-a prezentat şi cei doi secunzi. Este vorba despre Nicolae Grigore, fost mijlocaş la Rapid şi Adrian Boingiu, cel care i-a fost secund şi lui Mirel Rădoi.

„Mă simt onorat, este o mare responsabilitate pentru mine. Vin după Mirel Rădoi, care a făcut istorie cu naționala Under 21, iar acest lucru mă motivează și mai mult. Este o nouă generație talentată, a început bine această campanie. Obiectivul este calificarea la EURO. Simt presiunea, dar e un lucru bun.Nu vreau să dau lucrurile peste cap. Cum îmi spune nea Mihai Stoichiță: Încearcă să nu strici nimic și să adaugi lucrurile bune de la tine. Organizare bună, curaj, acestea sunt principiile mele. Sunt persoana potrivită să disciplinez jucătorii, pentru că știu cum e să fii indisciplinat”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Pentru naţională, Mutu a renunţat la contractul pe care îl avea

Iniţial pe lista federaţiei au fost mai multe posibile nume, pentru postul de selecţioner. Se pare că singurul care a dorit să renunţe la angajamentul pe care îl avea a fost Adrian Mutu. Până acum fostul internaţional le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF. Fostul decar are 77 de selecții în tricoul echipei naționale și este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reușite. În cariera sa a jucat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș.

Citeşte şi: Răzvan Marin a primit o ofertă! Liderul din Belgia îl vrea pe român

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: