Redactia.ro
Home » TV » Adrian Năstase despre prima lui soție, Ileana Preoteasa: „Tatăl meu n-a fost de acord”

Adrian Năstase despre prima lui soție, Ileana Preoteasa: „Tatăl meu n-a fost de acord”

GALERIE FOTO (2)

Adrian Năstase a fost invitatul primei ediții din 2021 a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Unul dintre cei mai importanți politicieni ai României a vorbit deschis despre prima sa iubire, dar și despre femeile din viața sa. 

 

Adrian Năstase despre prima lui soție, Ileana Preoteasa

Unul dintre cei mai importanți politicieni din România și fost premier a vorbit despre prima sa iubire, dar și despre femeile din viața sa. Adrian Năstase este și primul politician de la noi care a făcut închisoare.

Despre viața personală a fostului premier se știe că  este căsătorit de mai bine de 35 de ani cu Dana Năstase. Cei doi au împreună și doi băieți, Andrei, în vârstă de 34 de ani și Mihnea, în vârstă de 27 de ani. s

Prima soție a lui Adrian Năstase a plecat în America. Fostul premier în vârstă de 70 de ani a avut o altă relație înaintea căsătoriei cu Dana Năstase. Când avea doar 23 de ani, Adrian Năstase a fost căsătorit cu o colegă de facultate, Ileana Preoteasa. Însă, căsnicia lor a durat doar 6 luni. Despre Ileana Preoteasa se știe faptul că este fiica unui fost ministru de externe. Deși s-au despărțit rapid, cei doi au rămas totuși în relații bune. De altfel, recăsătorită la scurt timp după divorțul de Adrian Năstase, Ilinca Preoteasa a ales să plece în America, acolo unde  ași rămas pe parcurs.

Fostul premier a fost întrebat de Denise Rifai câte iubte a avut până în acest moment.

”Mi-e greu să dau un număr. Au fost câteva până la 35 de ani când m-am căsătorit. Până la 35 de ani am avut o viață destul de liberă, am mai și fost căsătorit o dată pentru vreo 6 luni. Prima dată cred că am avut o relație caldă și din punct de vedere sentimental, în vremea când eram student. Ea era studentă la Filozofie, era colegă cu Vadim, care era student în vremea aceea. Facultatea de Drept era la parter, la etaj studiau cei de la Filozofie. A fost o perioadă mai specială”, a povestit Adrian Năstase despre iubita sa din perioada studenției.

Politicianul a declarat că tatăl său nu a fost de acord . ,,În primul rând, attăl meu nu a fost de acord cu prima căsătorie, asta să fie foarte clar.”, a mai spus Adrian Năstase.

Însă, mai târziu, politicianula  decis săs e căsătorească cu Dana Năstase la vârsta de 35 de ani. Cei doi s-au cunoscut la facultate, atunci când Adrian Năstase era student la a doua sa facultate, la cea de Filozofie. Dana Năstase era fiica unui fost ministru al agriculturii, mulți ani ambasador în China. Cei doi soți sunt împreună de 35 de ani și au și doi nepoți. Andrei Năstase, fiul cel mare al celor doi. are doi băieți.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: