Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, despre finalul serialului fenomen de la ProTV: „Aștept ziua în care concurența ne va îngenunchea”

Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, despre finalul serialului fenomen de la ProTV: „Aștept ziua în care concurența ne va îngenunchea”

Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, despre finalul serialului fenomen de la ProTV. Iată detaliile!

Adrian Văncică: „Mă consum, de fiecare dată, pentru fiecare scenariu”

În vârstă de 46 de ani, Adrian Văncică este o personalitate remarcabilă în lumea artistică, fiind atât un actor simpatic, cât și un scenarist de excepție. Creațiile sale au contribuit în mod semnificativ la succesul serialului „Las Fierbinți”, unde talentul său strălucește în rolul inconfundabil al lui Celentano. Numeroase episoade memorabile din această producție își au originea în imaginația sa bogată și talentul său de a da viață unor personaje pline de farmec și autenticitate.

„Mă consum, de fiecare dată, pentru fiecare scenariu. La unele episoade treaba merge mai ușor, la altele mult mai greu. Totul fluctuează și diferă de la caz la caz! Pot sta pe câte un text fie câteva zile, fie câteva săptămâni. Și, garantat, nu sunt la fel de talentat pentru fiecare în parte”, a mărturisit Adrian Văncică pentru Cancan.

Cu un talent remarcabil exprimat în serialul „Las Fierbinți” și în câteva pelicule memorabile, precum și pe scena Teatrului Nottara, acest actor a uimit sute de mii de persoane. Surprinzător, el mărturisește că realitatea îi servește ca sursă de inspirație în unele cazuri, furnizându-i idei sau replici care sunt apoi magistral materializate în serial. Cu abilitatea sa de a aduce autenticitate și emoție în fiecare interpretare, el continuă să câștige inimile publicului și să rămână o prezență deosebită în peisajul artistic.

„Dacă aud ceva pe stradă care-mi place, o idee, o vorbă sau mai multe, îmi și notez repede, ca să nu uit. Fiindcă memoria îți poate juca feste. Și eu o pun pe hârtie, în felul în care cred eu că e cel mai bine. Sigur, contează și inspirația mea”, a mai spus acesta.

Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, despre finalul serialului fenomen de la ProTV:

Adrian Văncică consideră că longevitatea serialului, lansat cu mai bine de un deceniu în urmă, se datorează în mare parte bucuriei actorilor de a lucra împreună și de a face parte din aceeași echipă.  Prin intermediul contribuției lor impresionante, serialul a reușit să păstreze interesul publicului pe parcursul anilor și să rămână o producție apreciată și iubită de audiență.

„Nu știu cât va mai dura serialul. Mi-ar plăcea să am un glob de cristal și să spun în stânga și în dreapta ce se va întâmpla, cum se va întâmpla sau când se va întâmpla. Dar așa ceva nu e posibil! Ceea ce știu, însă, e că mă bucur de fiecare dată când joc în acest serial sau când am ocazia să scriu și să lucrez pentru el. Iar asta cred că e valabil pentru mulți dintre colegii mei!”, a adăugat actorul.

Adrian Văncică afirmă că nu simte niciun fel de presiune din partea concurenței sau a faptului că serialul va ajunge într-o zi la ultimul episod:

„Abia aștept să apară ziua în care concurența va naște un produs prin care ne va îngenunchea. Voi ieși atunci precum soldatul român, la baionetă, cu pieptul în față, încercând să renască!”, a mărturisit actorul.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: