Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu a ajuns de URGENŢĂ la spital. Vedeta a suferit un accident

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de URGENŢĂ la spital. Vedeta a suferit un accident

Adriana Bahmuțeanu a ajuns, recent, de urgență la spital din cauza unui accident suferit în casă. Ea s-a tăiat într-un pahar și s-a speriat foarte mult, când a început să-i curgă sânge și nu se mai oprea.

La spital, medicii au cusut-o și i-au pus mâna în ghips, ca să nu i se rupă firele. Timp de 14 zile, vedeta va sta cu mâna în ghips.

S-a tăiat într-un pahar

Vedeta s-a apucat de gătit, însă cel care i-a creat probleme a fost un pahar, în care s-a tăiat. Din cauză că s-a grăbit, incidentul a fost inevitabil în cele din urmă.

Săngele a început să țânească, iar George Restivan a încercat să îi oprească sângerarea. Ei bine, vedeta a luat decizia să plece de urgență la spital, iar medicii au tratat-o corespunzător.

Adriana Bahmuțeanu s-a ales cu un bandaj mare la degete, pe care se pare că trebuie să îl mai țină încă câteva zile pentru a se reface.

”Am avut un incident exact în ziua în care a venit. Aveam în casă patru copii, pe unchiu și am vrut să le fac ceva de mâncare și din greșeală, din cauza vitezei, m-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital, mi-a pus George un cordon ca să oprească sângerarea că îmi curgea sânge foarte rău. A fost horror”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu şi copiii, în SUA

Adriana Bahmuțeanu i-a dus pe copiii ei și ai lui Silviu Prigoană în SUA, acasă la George Restivan, și le-a făcut cunoștință cu fratele lor vitreg.

Bruneta şi soţul ei n-au avut timp de lună de miere după căsătorie, dar au mers în vacanță, în SUA! Aşadar, luna de miere a fost amânată pentru o altă dată, când vor pleca numai ei doi.

Am fost in California prima oară. A fost frumos, a fost palpitant, dar a fost obositor, pentru că am făcut excursii în fiecare zi și excursiile în America sunt pe distanțe mari.

Mie mi-a plăcut Oceanul Pacific, un loc sălbatic, nu vedeai urmă de civilizație. Plaja superbă, totul frumos. Copiii numai în apă au stat. Mi-a placut și SanFrancisco. Am fost și în Vegas.

Am stat o lună. Noi nu prea ne-am făcut luna de miere din cauza copiilor. George are un pat la etaj, la înălțime, te sui pe scară. Toți copii ne călăreau patul că le plăcea la cucurigu”, a mai spus Adriana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: