Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre presupusul iubit. „Bărbatul din poze este…”. Ce precizări a făcut vedeta

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre presupusul iubit. „Bărbatul din poze este…”. Ce precizări a făcut vedeta

GALERIE FOTO (2) Adriana Bahmuțeanu, adevărul din spatele fotografiilor cu presupusul iubit

Adriana Bahmuțeanu a încercat să lămurească treaba după ce au apărut zvonuri că ar avea un iubit, iar câteva fotografii chiar ar fi întărit această presupunere. Iată ce a declarat vedeta despre aceste presupuneri.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre presupusul iubit. Ce se întâmplă, de fapt

Adriana Bahmuțeanu a vrut să facă lumină în bănuiala că ar avea pe cineva. Nimic mai neadevărat, spune ea. Bărbatul lângă care ea a apărut în fotografiile din mediul online nu este iubitul ei. Nu ea a publicat fotografiile acelea și nici nu a scris mesajele de dragoste care le însoțeau. Ce s-a întâmplat, totuși? Contul de Instagram i-ar fi fost spart, susține ea.

Adriana Bahmuțeanu, adevărul din spatele fotografiilor cu presupusul iubit
Foto: captură WOWbiz.ro

Mai mult decât atât, nu doar contul ei de Instagram ar avea o problemă, ci absolut toate conturile ei de pe rețelele de socializare, așa că a înștiințat deja Poliția despre ce se întâmplă și așteaptă o rezolvare cât mai curând. De asemenea, Bahmuțeanu susține că știe și cine este persoana care ar vrea să-i facă rău prin toate aceste „atacuri” digitale, din răzbunare.

„Știu foarte bine despre cine este vorba, însă n-aș vrea să dau detalii încă, aștept ca domnii polițiști să-și facă treaba. Este o persoană foarte cunoscută, care în acest moment se răzbună pe mine și am identificat persoana. (…) Are acces peste tot pentru că mi-a clonat și WhatsApp-ul. Bănuiesc că un bărbat face asta”, a declarat aceasta la un post TV.

„Habar nu am ce vrea să demonstreze. Eu dacă am ceva de comunicat, o să comunic eu. Postarea aceea cu bărbatul nu îmi aparține. În momentul în care voi avea un anunț important de făcut, credeți-mă că voi anunța eu în fața camerelor. Bărbatul din poze este un prieten foarte, foarte apropiat, atât pot să vă spun. Când o să fie cazul o să vă anunț”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: