Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu are mare grijă de băiatul logodnicului ei: „Îmi zice mamă”

Adriana Bahmuțeanu are mare grijă de băiatul logodnicului ei: „Îmi zice mamă”

Adriana Bahmuțeanu și-a luat în serios rolul de mamă și pentru fiul actualului ei partener, George Restivan. Aceasta are grijă de băiatul logodnicului ei, Blake care îi spune deja „Mama!”. Iată detaliile!

Adriana Bahmuțeanu are mare grijă de băiatul logodnicului ei

Adriana Bahmuțeanu susține că ea și micuțul Blake s-au apropiat atât de mult, încât copilul îi spune „mamă”:

„A fost foarte bine pentru că am avut timp să ne apropiem. Îmi zice mamă! A fost bine și pentru el, pentru că prioritatea a fost să-l acomodăm cu fusul orar și cu viața din România, ca să poată să meargă la școală.

Vorbește nativ limba română, dar încă mai avem de recuperat gramatică, chestii. Dar prinde foarte repede. Este un copil deștept!

Îi place și mâncarea românească. Mănâncă mămăligă cu lapte, cu brânză. Așa cum a fost crescut de bunica lui din America. Bunica, fiind româncă de la Arad, a fost crescut cu mâncarea ardelenească”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, pentru Fanatik.

George Restivan: „Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă! Eu am simțit… fără să mi se spună în cuvinte”

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are numai laude la adresa ei în rolul de mamă pentru fiul său, Blake:

„Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă! Eu am simțit ca tată, fără să mi se spună în cuvinte, am simțit din California că ei sunt bine aici!

Intuiția mi-a spus că sunt bine și când m-am întors acum 10 zile, prima imagine când am ieșit din aeroport a fost imaginea cu amândoi. Și nicio avere din lume nu poate să cumpere asta, când îi vezi pe cei iubiți”, a declarat George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru sursa menționată.

Adriana Bahmuțeanu nu se dezice de rolul de „mamă”

Adriana Bahmuțeanu a mers pentru micuțul Blake, fiul actualului ei partener, George Restivan, la ședința cu părinții, la școala unde învață, iar George îi este extrem de recunoscător:

 „Ieri, am fost la ședința cu părinții! Eu și Adriana am fost la prima ședință cu părinții. Weekendul acesta vin și copiii Adrianei, soția mea, și o să stăm împreună”, a adăugat logodnicul vedetei pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: