Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Trandafir, destăinuire plină de durere la „Asia Express”. A fost la un pas de moarte

Adriana Trandafir, destăinuire plină de durere la „Asia Express”. A fost la un pas de moarte

GALERIE FOTO (2)

Competiția „Asia Express” nu este doar solicitantă din punct de vedere fizic pentru concurenți, ci și emoțional. Ultima ediție a venit cu o încercare deosebită pentru ei, care a scos la iveală detalii nebănuite din viața lor. Printre cei care și-au deschis sufletul în fața spectatorilor s-a numărat și Adriana Trandafir, care a povestit cel mai dificil episod pe care l-a trăit. Actrița a fost la un pas de moarte, iar salvarea i-a fost ca o minune.

Adriana Trandafir reușește mereu să aducă zâmbetul pe buze oamenilor din jurul său, fiind o persoană cu multă energie pozitivă și foarte pasionată de meseria sa. Fie că este pe scenă sau în fața camerelor de luat vederi, demonstrează cu fiecare ocazie că merită din plin să fie în rândul celor mai apreciate figuri din lumea artistică românească.

Concurentă la „Asia Experss” acum, a lăsat să iasă la iveală multe detalii din viața sa personală, care nu au făcut decât să sporească dragostea spectatorilor pentru ea. În ultima ediție a emisiunii, Irina Fodor le-a lansat o provocare emoțională, iar actrița a dat dovadă de multă sinceritate.

Adriana Trandafir, destăinuire plină de durere la „Asia Express”. A fost la un pas de moarte

Mai exact, concurenții au fost puși în situația în care le-a fost solicitat să povestească cel mai greu moment din viața lor. Doamna Trandafir nu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce relata momentul în care a fost la un pas de moarte, iar un medic deosebit i-a salvat viața.

Totul s-a întâmplat pe când artista a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, dar a ajuns la spital într-o stare critică. Era în moarte clinică, însă doctorul care s-a ocupat de ea nu a vrut să renunțe atât de ușor la pacienta sa. A făcut tot ce i-a stat în putere pentru a o readuce printre noi, iar astăzi Adriana Trandafir este sănătoasă și ne poate încânta cu interpretările sale.

„Într-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus «e moartă», m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișă și a spus «astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta». Atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață”, a spus Adriana Trandafir în cadrul emisiunii „Asia Express” la Antena 1.

A făcut o promisiune de care nu s-a ținut

Nu încape nicio îndoială că Adriana Trandafir a fost foarte recunoscătoare celei care a salvat-o. Îi datorează viața minunată pe care o are acum, dar și toate bucuriile pe care le-a trăit după acel incident traumatizant.

Actrița și-a dorit să o viziteze și să-i arate mulțumirea sa, însă acest lucru nu a fost posibil. A promit însă că situația nu va mai continua așa, căci atunci când va reveni în România va face tot posibilul să se revanșeze față de medicul care i-a dăruit o nouă șansă la viață.

„Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvălug vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum. Datorită ei sunt mamă. Chiar am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă. O să repar cumva situația când ajung acasă și am să mă interesez de doamna doctor”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: