Redactia.ro
Home » Monden » Afacerea secretă a lui Culiță Sterp. Îi aduce aproape la fel de mulți bani ca manelele

Afacerea secretă a lui Culiță Sterp. Îi aduce aproape la fel de mulți bani ca manelele

Culiță Sterp nu are noroc doar în dragoste, ci și în afaceri! Pe lângă manele, cântărețul a descoperit o afacere foarte bănoasă în care a investit numaidecât. A înregistrat deja câștiguri uimitoare, așa că s-a decis să împărtășească cu fanii săi un mod rapid în care pot face bani.

Culiță Sterp este un cântăreț cu o avere foarte mare

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciat cântăreți de manele ai momentului, iar melodiile sale ajung mereu în topurile muzicale. Cum este deja obișnuința în lumea în care activează, la evenimentele la care cântă banii curg la propriu pe el, așa că nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli legat de situația sa financiară.

Banii nu sunt o problemă pentru Culiță și soția sa, Daniela, care au organizat o petrecere extraordinară în cinstea fiului lor, Milan. Au fost invitați cei mai celebrii cântăreți, oamenii s-au distrat pe cinste, iar Culiță a aruncat cu bani în toate direcțiile.

În mediul online au devenit deja celebre videoclipurile în care Culiță Sterp a cheltuit sume impresionante la lăutari. Îi plătește pe colegii săi de breaslă cum nu se poate mai bine, iar banii se pare că continuă să vină la el fără probleme.

Afacerea secretă a lui Culiță Sterp. Îi aduce aproape la fel de mulți bani ca manelele

Recent, manelistul a dovedit că nu este doar foarte talentat, ci și un om de afaceri iscusit. A decis să investească în afacerea momentului, criptomonedele, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Culiță nu vrea însă să se bucure singur de aceste câștiguri, așa că le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe TikTok cum a făcut un profit de mai mult de 10.000 de dolari. A ales să învestească într-o monedă numită Flokirocket, pe care a recomandat-o cu încredere și celor care-și doresc să facă profit și să se îmbogățească.

„Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes. Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari. După cum vedeți acesta este portofelul meu digital. O să vă las și vouă aicea datele despre această monedă […] sunt oameni din toată lumea care investesc în această monedă. Și.. spor la treabă! Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută!”, a spus cântărețul foarte fericit pe TikTok.

Drept dovadă, Culiță Sterp a atașat și o imagine cu portofelul său digital. Suma pe care a câștigat-o se pare că este cât se poate de reală, așa că putem spune doar că artistul are mare succes atunci când vine vorba de bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: