Redactia.ro
Home » Horoscop » Află ce spune inițiala prenumelui despre personalitate! Mihai Voropchievici explică totul

Află ce spune inițiala prenumelui despre personalitate! Mihai Voropchievici explică totul

ce spune inițiala prenumelui despre personalitate

Mihai Voropchievici a explicat ce spune inițiala prenumelui despre personalitate. Celebrul numerolog cu studii în arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromantie și cartomantie – a precizat pentru fiecare literă în parte ce „hram” poartă.

Ce spune inițiala prenumelui despre personalitate

A, J, S – sunt coeficienții cifrei 1, care înseamnă autoritate, individualitate, independență, lider. Aceștia sunt cei care caută să fie în fața unor situații mai dificile, pentru că au curajul să le rezolve. De asemenea, au simțul răspunderii și nu dau înapoi din ce și-au propus.

B, K, T – sunt coeficienții cifrei 2, care înseamnă blândețe, sfială. Sunt persoane mai retrase, dar foarte afectuoase. Nu vor căuta să iasă în evidență, stau în plan secund, dar fac lucrurile să meargă. Sunt consilieri, căci au o influență fantastică.

C, L, U – sunt coeficienții cifrei 3, care înseamnă noroc, unitate. Sunt persoane foarte vocale, vesele, în permanență în căutare de informații. De regulă, sunt sarea și piperul dintr-o reuniune.

D, M, V – sunt coeficienții cifrei 4, care înseamnă stabilitate. Sunt oameni pragmatici, mai duri, dar demni. Sunt manageri buni, căci se orientează foarte mult spre muncă. Sunt, de asemenea, conservatori și încăpățânați.

E, N, W – sunt coeficienții cifrei 5, care înseamnă neprevăzut. Sunt persoanele expansive, care pot face orice în viață. De asemenea, sunt atrași de necunoscut și de mister. Sunt cunoscuți drept buni negustori.

Ce înseamnă inițiala prenumelui despre personalitatea unui individ

F, O, X – sunt coeficienții cifrei 6, care înseamnă șiretenie. Sunt explozivi, mereu în căutări. Nu se stabilesc într-un loc dacă nu găsesc fix ce le trebuie. Nu se mulțumesc cu puțin, căci ei acceptă doar perfecțiunea. Artiști prin excelență!

G, P, Y – sunt coeficienții cifrei 7, care înseamnă putere și iubire de sine. Sunt introvertiți, se exteriorizează foarte rar. Ei cred că sunt în centrul atenției și au pretenția ca totul să li se cuvină. Au o inteligență ieșită din comun și sunt foarte buni la științe exacte.

H, N, R – sunt coeficienții cifrei 8, care înseamnă control. Sunt persoane care fac bani cu ușurință, care iubesc tot ce se găsește în natură. De asemenea, au o îndârjire ieșită din comun și reușesc să țină totul sub control.

I, Q, Z  – sunt coeficienții cifrei 9, care înseamnă corectitudine. Sunt persoane răbdătoare, care fac lucrurile ca la carte. Sunt atente la tot ce mișcă și nu se tem să impună reguli acolo unde consideră că sunt necesare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: