Redactia.ro
Home » Știri » Aflată la plajă, o femeie a avut parte de un moment care s-ar fi putut transforma într-o tragedie: „Abia a avut timp să reacționeze”

Aflată la plajă, o femeie a avut parte de un moment care s-ar fi putut transforma într-o tragedie: „Abia a avut timp să reacționeze”

GALERIE FOTO (3) Aflată la plajă, o femeie a avut parte de un moment care s-ar fi putut transforma într-o tragedie

Aflată la plajă, o femeie a avut parte de un moment care s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Vara, cel mai relaxant este să te duci la plajă, să asculti valurile mării și să te bucuri de razele soarelui. Acest lucru l-a făcut și o femeie care a avut parte de o experiență de neuitat, chiar pe plajă.

Aflată la plajă, o femeie a avut parte de un moment care s-ar fi putut transforma într-o tragedie: „Abia a avut timp să reacționeze”

Pentru a scăpa de griji, multă lume merge vara la plajă pentru a se relaxa. Este metoda preferată a oamenilor de a scăpa de griji și să se relaxeze citind o carte sub razele soarelui. Așa a făcut și o femeie care a crezut că va avea parte de o zi liniștită și normală la plajă. Însă ceea ce trebuia să fie o zi relaxantă s-a dovedit a fi una care aproape s-a transformat într-o tragedie.Femeia a ales o insulă pustie, pentru a se bucura singură de câteva momente de liniște. Insula era protejată de stânci, iar femeia și-a așezat prosopul pe o fâșie micuță de nisip și de pietricele. Vremea era frumoasă și tot ce voia era să obțină un bronz frumos, dar totul avea să se transforme într-o experiență de neuitat.

În timp ce se relaxa pe prosop aceasta a auzit un zgomot puternic venind deasupra ei, dar nu era sunetul pe care îl produc norii atunci când vine o furtună. Când s-a uitat în sus a înțeles imediat ce se întâmplă și a fugit. Bolovanii masivi din stânca din spatele ei au început să se spargă și să cadă pe plajă și chiar lângă ea. Femeia abia a avut timp să reacționeze. În numai câteva secunde, zeci de tone de piatră s-au prăbușit la mai putin de 50 de metri de locul în care se afla și s-a format un nor gros de praf. Îngrozită și speriată, femeia a sărit imediat de pe prosop și a alergat la capătul opus al plajei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: