Redactia.ro
Home » Știri » Agresorul care a bătut două femei pe stradă într-un cartier din Capitală a fost prins. Detalii șocante despre individ

Agresorul care a bătut două femei pe stradă într-un cartier din Capitală a fost prins. Detalii șocante despre individ

agresorul

Poliția a reușit să-l prindă pe agresorul suspectat că a bătut cu bestialitate două femei, luna trecută, într-un cartier bucureștean.

Individul este internat deocamdată într-o clinică de psihiatrie, scrie antena3.ro. El a fost reclamat la poliţie de propria avocată care susţine că a atacat-o atât pe ea cât şi pe colega sa.

Acum oamenii legii aşteaptă ca medicii să-şi dea acordul pentru a-l putea ancheta.

Și-a agresat și mama

Între timp ies la iveala noi detalii halucinante. În urmă cu câteva luni, şi-ar fi agresat şi mama. Atunci a stat 30 de zile în spatele gratiilor.

Femei bătute pe stradă în Bucureşti. Poliția îl caută pe agresor. Primele imagini cu el

Vă reamintim că, la începutul săptămânii trecute, două femei au fost agresate fizic în plină stradă în cartierul Drumul Taberei din București. Una dintre victime este farmacistă. Aceasta a fost bătută cu bestialitate pe stradă. O a doua victimă a fost găsită inconștientă, în aceeași zonă, după ce a fost agresată cel mai probabil de același individ.

Agresorul nu le-a sustras niciun bun şi s-a făcut nevăzut după ce, în zonă, a apărut un trecător.

Poliția a cerut ajutorul populației pentru prinderea lui

Poliţia a pus la dispoziţia cetăţenilor un set de imagini pentru identificarea autorilor sau autorului unor agresiuni asupra a două femei, cauzele aflându-se în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Au fost audiate mai multe persoane, după cercetările de la faţa locului fiind identificate şi camere de supraveghere, de unde au fost obţinute imagini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: