Redactia.ro
Home » Știri » Aida a fost abandonată la trei ani într-un orfelinat din București. Acum locuiește în Italia, de unde face un apel disperat: „Visul oricărui copil…”

Aida a fost abandonată la trei ani într-un orfelinat din București. Acum locuiește în Italia, de unde face un apel disperat: „Visul oricărui copil…”

Aida a fost abandonată la trei ani într-un orfelinat din București. Acum locuiește în Italia, de unde face un apel disperat pentru a-și găsi mama. Mesajul transmis de femeie pe Facebook.

Povestea de viață emoționantă a femeii

Grigore Aida- Ioana, o femeie de 40 de ani, s-a născut în București, unde a fost abandonată la vârsta de trei ani într-un orfelinat. Aceasta locuiește în Italia, însă a rămas cu gândul și sufletul la România. Singura ei dorință este să-și cunoască familia, în special mama. Aceasta a făcut un apel disperat pe Facebook, unde și-a mărturisit întreaga poveste de viață. Femeia vrea să o cunoască pe cea care i-a dat viață și speră că într-o bună zi se va întâmpla și acest lucru. Aida şi-a spus povestea pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”. Acolo, aceasta a postat un mesaj, în speranţa că cineva poate să-i ofere informaţii despre familia ei naturală.

Apelul disperat făcut de Aida

SALUTĂRI DIN ITALIA

Visul fiecărui copil adoptat este acela de a își cunoaște rădăcinile, astăzi și eu îmi doresc atât de mult să îmi cunosc familia naturală de aceea am să vă spun micuța mea poveste. Numele meu la naștere a fost GRIGORE AIDA-IOANA și sunt născută la data de 16.07.1982 în BUCUREȘTI.

Am fost adoptată la vârsta de 3 anișori de la casa de copii numărul 6 din strada Balotului sectorul 2 BUCUREȘTI de o familie minunată căreia îi datorez totul. Din păcate cunosc numai numele mamei biologice care pe atunci se numea GRIGORE MARIA, după căsătorie VASILICĂ iar în momentul adopției avea domiciliul în strada Inginerilor căminul numărul 3, sectorul 2 BUCUREȘTI. Nu am alte informații, nu știu dacă mai am frați sau surori și nici despre tatăl meu natural nu am nici un fel de informație”, este mesajul transmis de Aida, pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini