Redactia.ro
Home » Știri » Aida, o fetiță de 13 ani, i-a trimis o scrisoare sfâșietoare lui Moș Crăciun. E crescută de bunică și nu are nevoie de un cadou. Are o singură dorință: „Fă-o pe mama să mă sune, atât”

Aida, o fetiță de 13 ani, i-a trimis o scrisoare sfâșietoare lui Moș Crăciun. E crescută de bunică și nu are nevoie de un cadou. Are o singură dorință: „Fă-o pe mama să mă sune, atât”

GALERIE FOTO (4)

Aida, o fetiță de 13 ani, i-a trimis o scrisoare sfâșietoare lui Moș Crăciun. E crescută de bunică și nu are nevoie de un cadou. Are o singură dorință: „Fă-o pe mama să mă sune, atât”. Mesajul emoționant trimis de copilă!

Scrisoarea sfâșietoare a Aidei pentru Moș Crăciun

Aida are 13 ani și a emoționat o țară întreagă. Copila i-a scris lui Moș Crăciun o scrisoare de-a dreptul sfâșietoare. Fetița povestește că cea care a crescut-o e bunica ei, pe care o iubește enorm. De mamă și de tată nu mai știe nimic. Mama ei a plecat în străinătate să muncească, au mai ținut legătura un an, iar apoi s-ar fi făcut dispărută. Aida suferă enorm din cauza lipsei mamei ei, fapt pe care i l-a mărturisit și lui „Moș Crăciun” în scrisoare. Nu vrea cadouri, nu vrea jucării sau dulciuri, așa cum își dorește orice copil, ci vrea doar ca mama ei să o sune. Atât.

„Dragă Moș Crăciun,

Numele meu este Aida. Am 13 ani și la vârsta mea nu ar mai trebui să cred în Moș Crăciun. Nici eu nu știu dacă cred în bătrânelul simpatic cu barbă albă su doar în magi pe care el o transmite. Nu îți cer nimic, ceea ce eu îmi doresc, nimeni nu îmi poate da. Să îți spun despre mine: Sunt crescută de mamaia de la vârsta de șapte ani. Mama a plecat la muncă în străinătate. Un an a ținut legătura cu noi, apoi din ce în ce mai rar. Am aflat că mai am o surioară, dar nu am văzut-o niciodată. Învăț foarte bine și vreau să devin avocat și să lupt pentru drepturile copiilor ca mine. Mamaia îmi oferă toată dragostea ei, nu îmi trebuie nimic mai mult. Mi-a spus că mă cheamă Aida pentru că Mamei îi plăcea opera. Vezi de ce nu îți cer nimic? Pentru că pe mama nu o poți face să mă iubească… Totuși îți cer ceva: zile multe pentru mamaia. Să o pot face mândră de mine. Nu îți las nicio adresă pentru că ce îmi doresc eu nu poate veni într-un pachet. Vreau să te rog doar să îi faci să înțeleagă pe toți părinții din lumea asta că un copil are nevoie de iubirea lor. Și eu am nevoie, dar mamaia îmi dă destulă iubire, poate mai multă decât mi-ar fi dat mama… și eu totuși am nevoie de iubirea ei. Despre tata nu știu nimic, nici mamaia nu știe. Dragă Moșule, dacă poți, fă-o pe mama să mă sune, măcar atât. Mulțumesc, Aida“, este scrisoarea Aidei.

Scrisoarea Aidei nu a rămas fără răspuns

Scrisoarea către Moș Crăciun, făcută de Aida, nu a rămas fără răspuns. S-au strâns bani în contul asociației Give and Help, pentru ca micuța să aibă un telefon mobil, iar bunica să poată cumpăra lemne pentru foc. Și pentru că minunile există și pentru că „Moș Crăciun” i-a ascultat dorința, mama Aidei a văzut scrisoarea făcută de copila ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: