Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ainan Cawley, un geniu cu un IQ de 263 care în prezent compune muzică

Ainan Cawley, un geniu cu un IQ de 263 care în prezent compune muzică

Ainan Cawley

Ainan Cawley, copilul geniu este un prodigiu pentru copii din Singapore. Acesta a înregistrat un IQ cuprins între 263-349, în functie de diferitele măsurători.

Părinții au relatat faptul că băiatul la doar 6 luni ar fi putut să construiască fraze comlexe. Valentine Cawley și Syahidah Osman, aceștia au susținut că Cawley ar putea merge la vârsta de șase luni și să construiască propoziții complexe. Până la prima lui zi de naștere a spus primul cuvânt când avea două săptămâni.

Cawley, zis geniu, și-a dat prima prelegere publică la vârsta de 6 ani și la vârsta de 7 ani și o lună, el a trecut chimia GCSE (General Certificate of Secondary Education). Acest certificat care atestă cunoştinţe de nivel superior este obţinut de obicei de tinerii din Anglia la vârsta de 14-16 ani. A studiat chimia memorand tabelul periodic. Acest certificat atestă cunoştinţe de nivel superior este obţinut de obicei de tinerii din Anglia la vârsta de 14-16 ani.

Ainan Cawley este considerat un geniu

“Cunoştinţele lui se întind pe multe domenii, de la fizică la biologie şi chimie – cu un interes aparte pentru cel din urmă. Câteodată intuiţia sa este profetică ”, spune tatăl băiatului.

De asemenea, susține că poate vedea mișcarea sub formă de culori, pe care tatăl său a inventat-o ca „velocipercepție”.

Acesta este cel mai tânăr producător de film în istoria de zece ani a festivalului de scurtmetraje malaezian și a înscris muzica pentru film, Reflection, când abia împlinise doar 12 ani. Asta îl face cel mai tânăr dintre cei aproximativ 500 de producători de film (deoarece este un eveniment trimestrial). Ainan, copilul geniu avea doar 13 ani când a conceput, scris, regizat și editat The Sempiternal. Băiatul are o pasiune pentru chimie si alte stiinte, făcând totul din curiozitate, nu ca om de știință.

În prezent, Ainan Cawley, compune muzică și se distrează conform vârstei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: