Redactia.ro
Home » Știri » „Ajutor de înmormântare”, trecut la întreținere. Surpriza unui tânăr din Cluj: „Nu am mai auzit de asta, poate am trăit eu sub bananier”

„Ajutor de înmormântare”, trecut la întreținere. Surpriza unui tânăr din Cluj: „Nu am mai auzit de asta, poate am trăit eu sub bananier”

GALERIE FOTO (2)

Un tânăr din Cluj a avut parte de o surpriză de proporții. El s-a trezit că, la întreținere, i-a fost adăugat și un „ajutor de înmormântare”. Iată detalii!

„Ajutor de înmormântare”, trecut la întreținere. Surpriza unui tânăr din Cluj: „Nu am mai auzit de asta, poate am trăit eu sub bananier”

Tânărul clujean și-a verificat întreținerea și așa a observat că trebuie să plătească pentru un „ajutor de înmormântare”, care fusese trecut lângă celelalte plăți recurente.

Se pare că de curând murise o femeie care stătea la două blocuri distanță, iar administratorul a adăugat o sumă drept ajutor de înmormântare, potrivit ziardecluj.ro.

Tânărul a scris un mesaj pe Facebook, potrivit sursei menționate anterior.

„Bună. Voiam să vă întreb și pe voi deoarece nu am mai auzit de asta și poate am trăit eu sub bananier. Vi se pare normal ca eu chiriaș de patru luni (irelevant și dacă eram de patru ani sau de doi zile numa) să cotizez prin factura blocului înmormântarea cuiva de la 2 scări distanță? Mi-a venit azi factura și m-am trezit în ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Vă las poza mai jos”.

„Țin să menționez ca nu am fost întrebați sau ceva. Ne-am trezit numa cu acest adaos în factură. Nu e vorba de bani, ca nu-i mult, e vorba ca nu e ok sa adaugi in facturi la oameni cotizatii la înmormântarea de la o vecină cu două scări distanță.

Chiar sunt curios ce parere aveti despre aceasta chestie. Și da, ați ghicit, întâmplarea e în Cluj, unde altundeva oricum? Orașul tuturor posibilităților”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: