Redactia.ro
Home » Monden » Al Bano, despre tragica dispariție a fiicei lui: „Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”

Al Bano, despre tragica dispariție a fiicei lui: „Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”

Al Bano, despre tragica dispariție a fiicei lui

Fiica lui Al Bano și a Rominei Power a dispărut la sfârșitul anului 1993. Cei doi au pierdut-o definitiv pe fiica lor, de doar 23 de ani, Ylenia Carrisi, care a dispărut în mod misterios în Louisiana. Tânăra a fost declarată dispărută la data de 18 ianuarie 1994 și a fost declarată decedată de către Al Bano, la mulți ani distanță. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama trăită, aflat la un concert în România.

Al Bano, despre tragica dispariție a fiicei lui

Al Bano și Romina Power s-au despărțit la scurt timp după dispariția fiicei lor, deoarece acesta a considerat-o vinovată pe partenera lui de viață, considerând-o o prezență negativă.

Al Bano crede cu tărie că fiica lui a dispărut odată cu fluviul Mississippi:

„Ea se afla pe malul apei și citea. Eu știu povestea. Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: „Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.” Și ea că: „Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.” “Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos” și el a plecat. Apoi a revenit. „Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!”. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: „Eu aparțin apelor.” S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”,  a dezvăluit cântărețul, pentru  Cancan 

Romina Power nu crede nici acum că fiica ei este moartă

Mama Yleniei Carrisi nu crede nici în ziua de astăzi că fiica ei, de doar 23 de ani, a decedat. Aceasta apelează la internauți să o contacteze dacă o recunoaște cineva pe Ylenia, deși acum ar avea 51 de ani.

„Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți”, a transmis Romina Power pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: