Redactia.ro
Home » Sport » Al-Hilal, cel mai bun club arab al anului! Lucescu în culmea fericirii

Al-Hilal, cel mai bun club arab al anului! Lucescu în culmea fericirii

Al-Hilal, cel mai bun club arab al anului

Al-Hilal a fost desemnat cel mai bun club arab al anului. Premiul a fost acordat de Globe Soccer Awards.

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a mai primit un premiu, după cucerirea Ligii Campionilor Asiei. Al-Hilal este cel mai bun club din zona arabă. Distincția i-a fost acordată la gala organizată la Dubai, de Asociația Europeană a Agenților de Jucători și Asociația Europeană a Cluburilor. Cel care a înmânat premiul pentru cel mai bun club arab a Mikael Silvestre, fostul star de la Inter Milano, Manchester United și Arsenal. Al-Hilal este pe locul șapte în campionatul Arabiei Saudite. Are 21 de puncte, cu opt mai puține decât liderul Al Nasr Riyadh, dar cu trei meciuri mai puțin.

Răzvan Lucescu nu vrea să revină în România

Antrenorul român nu vrea deocamdată să audă de o revenire în Liga I sau la un alt club din Europa. Tehnicianul este foarte mulțumit la echipa saudită.

„Este un fotbal mult, mult peste fotbalul din România. Se fac investiţii enorme, avem voie la 7 jucători străini, sunt jucători pe care se plătesc sume importante, bani buni, vin jucători de calitate. Sunt şi unii mai în vârstă care aduc ceva în plus, o experienţă, la fel şi în cazul antrenorilor.
Am arătat că putem juca de la egal la egal cu o forţă precum Flamengo. Eu mă simt excelent aici, am fost extraordinar de fericit după ce am câştigat Liga Campionilor Asiei, nu am mai trăit aşa ceva. Am fost fericit şi la PAOK, am produs o mare bucurie multor oameni. Mă simt bine aici, nu mă gândesc să plec”, a declarat Răzvan Lucescu.

Citește și: Serena Williams a mai luat un titlu! A fost aleasă sportiva deceniului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: