Redactia.ro
Home » Știri » Alain Delon, probleme grave de sănătate. „Un erou trebuie să știe să moară”

Alain Delon, probleme grave de sănătate. „Un erou trebuie să știe să moară”

Alain Delon se confruntă cu grave probleme de sănătate. Actorul francez  în vârstă de 85 de ani nu este speriat de trecerea în neființă. Îndrăgitul actor și-a pus la punct ultimele detalii pentru ziua în care se va apropia de final. 

„Un erou trebuie să știe să moară”

Actorul francez Alain Delon s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Însă, actorul a arătat că este pregătit pentru orice și a lăsat chiar și instrucțiuni clare în ceea ce privește modul în care se vor desfășura ceremoniile după moartea sa. Actorul a spus în repetate rânduri că este pregătit pentru ziua în acre viața lui se va apropia de final.

Actorul nu vrea să lase, însă, lucrurile în voia sorții și a decis să planifice în detaliu cum se vor întâmpla lucrurile după moartea lui. După operația de inimă din 2017, actorul a precizat că este în favoarea morții asistate, autorizată în Elveția, acesta fiind și locul unde a petrecut 42 de ani din viață.

„Sunt pe deplin pentru. Deja am organizat împreună cu avocaţii mei practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să am în preajmă un preot”, a mărturisit la acea vreme actorul, potrivit Adevărul.

Actorul a arătat că nu îi este teamă de momentul trecerii în neființă și a repetat acest lucru în numeroase interviuri. Celebrul actor a mai precizat că își dorește să aibă parte de o înmormântare simplă, fără omagii naționale, așa cum a fost în cazul altor actori.

,,Un erou trebuie să ştie să moară. Îmi plăcea să mor, căci este un punct final. Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe Aznavour şi Hallyday”, a mai declarat actorul pentru publicația Le Monde, în urmă cu puțin timp.

 

Ultima dorință a actorului

Alain Delon a pregătit momentul când se va apropia de final în cele mai mici detalii. Actorul francez și-a exprimat chiar și ultima dorință. Alain Delon s-a gândit și ce se va întâmpla cu câinele său, în cazul în care va muri înaintea lui. Actorul a decis ca patrupedul să moară odată cu el, pentru a evita suferința sau ca animalul să ajungă la un adăpost.

„Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. (…) Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, a spus actorul.

 

Alain Delon, grave probleme de sănătate

Actorul, numit și Don Juan datorită atracției pe care o exercita asupra femeilor, a vorbit la începutul anului 2018, în cadrul mai multor interviuri, despre decizia de a se retrage din cinematografe din cauza stării de sănătate precare.

Urăsc vremurile în care trăim, mă fac să vomit. Sunt oameni pe care, efectiv, îi urăsc. Totul este fals în jur și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără nicio urmă de regret‘, a declarat Delon, într-un interviu acordat pentru Paris Match.

Delon a suferit chiar și un accident cardio-vascular în 2019, vestea fiind confirmată atunci chiar de fiul actorului, Anthony Delon.

Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a stat internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie. Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa devenind stabilă, după cum au asigurat medicii, a putut pleca în Elveţia, unde se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice‘, a declarat fiul actorului, la acea vreme.

Alain Delon a primit trofeul Palme d’Or de onoare la Festivalul de Film de la Cannes, fiindu-i  înmânat chiar de fiica sa, Anouchka. Delon este un simbol al cinematografiei europene, cu o carieră de peste 62 de ani și a jucat în peste 80 de filme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: