Redactia.ro
Home » Monden » Alături de cine va fi nașă Anamaria Prodan la nunta Adrianei Bahmuțeanu? Impresara de-abia a divorțat de Laurențiu Reghecampf

Alături de cine va fi nașă Anamaria Prodan la nunta Adrianei Bahmuțeanu? Impresara de-abia a divorțat de Laurențiu Reghecampf

Alături de cine va fi nașă Anamaria Prodan la nunta Adrianei Bahmuțeanu? Impresara de-abia a divorțat de Laurențiu Reghecampf

Alături de cine va fi nașă Anamaria Prodan la nunta Adrianei Bahmuțeanu? Impresara de-abia a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Iată detaliile despre nunta anului!

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuţeanu și George Restivan

Anamaria Prodan va fi naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu, după spusele clarvăzătoarei Carmen Harra, cea datorită căreia a avut, de fapt, loc întâlnirea dintre Adraiana şi George care a dus la o frumoasă poveste de dragoste. Iată cum s-au cunoscut!

„Îi spuneam lui: o să întâlneşti o femeie cu iniţiala A, care a fost căsătorită, are doi copii, dar care nu este în California (în acel moment, George Restivan locuia în California – n.red.). Ei îi spuneam: în viaţa ta apare un bărbat cu litera G, care nu este de aici, care a mai fost şi el însurat. Adriana mă privea cu neîncredere şi îmi zicea: ‘Dacă spui tu, Carmen, dar eu nu ştiu despre ce vorbeşti’.

Eu am trimis un pachet în România şi s-a oferit George să mi-l ducă. Ajunge în Bucureşti, îi spun să stea în locuinţa mea, să nu se mai ducă la hotel. Şi el îmi zice că a auzit de Adriana Bahmuţeanu, ar vrea să o cunoască, că este o femeie frumoasă, deşteaptă, că ar vrea să o invite la cină şi să stea de vorbă. A vrut să o cunoască doar ca o personalitate. Ea prima dată nu a vrut că era obosită. La insistenţele asistentului meu, Adriana s-a dus la acea întâlnirea în trei oameni (asistentul lui Carmen Harra a fost şi el prezent – n.red.).

Întâi s-a uitat ciudat, apoi a început o conversaţie cu George care a ţinut până dimineaţa. S-au oprit pe scările casei mele, că noi suntem vecine, şi au povestit până dimineaţa. De acolo, într-o perioadă de câteva săptămâni, au format o relaţie. Amândoi sunt în ani karmici. S-au întalnit în acel an karmic, imediat s-a demarat acea conexiune, acum se găsesc amândoi în ceea ce se numeşte începutul unei alte etape de viaţă”, a dezvăluit Carmen Harra  la WOWnews

Adriana Bahmuţeanu și George Restivan se căsătorească pe 7 iulie 2023

Carmen Harra a mai povestit că data aleasă pentru nunta anului este de bun augur,  simbolizând căsătoria, cei doi fiind sortiți unul altuia:

„Mi-au spus fără să ştie că se căsătoresc în iulie. E o dată perfectă. Ei şi-au ales data fără să ştie socotelile mele. Au ales data de 7-7-7 (ziua 7, luna a şaptea, anul 2023 ale cărui cifre adunate fac tot 7 – n.red.). De 3 ori 7 egal 21, dacă adunăm 2 cu 1 dă 3, este cel mai puternic simbol al căsătoriei. Piramida – 3, triunghi: mama, tata, copilul. Şi-au ales simbolul trinităţii, absolut magic această relaţie între ei. Oamenii ăştia sunt sortiţi să facă o casă şi o familie împreună. 

Amândoi au traumele lor. Eu l-am cunoscut pe George înainte să-i moară soţia şi l-am avertizat asupra acestui lucru. E foarte greu să faci astfel de anunţuri. De atunci, conexiunea mea cu el e foarte puternică. El şi-a dat seama că sunt un pion în viaţa lui, să-l avertizez, să-l îndrept pe un drum pe care trebuie să meargă.

La fel cu Adriana. Am cunoscut-o pe vremea când era căsătorită cu Prigoană. I-am spus că va divorţa. Nu doar că ei amândoi au trecut prin traumele lor, dar s-au găsit unul pe altul şi se vindecă reciproc”, a mai dezvăluit clarvăzătoarea pentru sursa citată.

Alături de cine va fi nașă Anamaria Prodan la nunta Adrianei Bahmuțeanu?

Carmen Harra a dezvăluit că Anamaria Prodan va fi cel mai probabil naşă la nunta Adrianei Bahmuţeanu, cel puțin din punct de vedere spiritual. Totodată și ea își dorește rolul de nașă:

„Trebuie să vin la nuntă, trebuie să fiu naşa nr 1, în afară de Anamaria Prodan, că ştiu că şi ea vrea să fie naşă. Să fim cât de mulţi naşi care să ne bucură, de bucuria lor”, a mai spus Carmen Harra.

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: