Redactia.ro
Home » Monden » Albert Oprea de la Survivor s-a cuplat cu o fostă coechipieră. Despre cine este vorba

Albert Oprea de la Survivor s-a cuplat cu o fostă coechipieră. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (2)

Albert Oprea de la Survivor și Simona Hapciuc sunt suspectați de fani că ar forma un cuplu, după ce au dat semne clare în acest sens. Deși nu au ieșit public că afirme acest lucru, relația dintre cei doi pare una mai mult decât o relație de prietenie.

Albert Oprea și Simona Hapciuc, noul cuplu din showbiz

Albert Oprea și Simona Hapciuc au participat amândoi la Survivor România. Acum, după terminarea emisiunii cei doi petrec mult timp împreubă, ba chiar publică fotografii în care par foarte apropiați, lăsând loc interpretărilor internauților și nu numai.

Recent, Simona Hapciuc a publicat mai multe fotografii alături de Albert Oprea în care se țin în brațe, iar blondina îl sărută suav pe obraz. Ea a afirmat că Albert a convins-o să își redeschidă pagina de instagram. Descrierea alăturată fotografiei a fost cireșa de pe tort, care indirect confirmă o relație între cei doi. „Albert al meu„, a scris Simona Hapciuc în dreptul pozei.

M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na.„, le-a povestit blondina internauților

Albert Oprea a lăsat la o parte rivalitatea și i-a transmis un mesaj emoționant lui Zanni după terminarea competiției

Albert Oprea nu a reușit să ajungă până în marea finală a showului Survivor România, dar nu a ratat ocazia de a-l felicita pe Zanni imediat ce a aflat că acesta este mareel câștigător. Albert oprea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi transmite gândurile sale bune și îi recunoaște faptul că el a fost singurul din concurs pe care l-a considerat într-adevăr un rival.

Bravo, băi, meriți, jur! Am zis, tu ești cel mai mare adversar. Când eram eu favorit ziceam: <<Băi, dacă am șanse să câștig, ăsta e cel mai mare adversar>>.„, a fost mesajul lui Albert Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: