Redactia.ro
Home » Știri » Alertă alimentară! Un aliment vândut de Kaufland conține bucăți mici de plastic 

Alertă alimentară! Un aliment vândut de Kaufland conține bucăți mici de plastic 

alerta alimentara

Există o notificare privind siguranța alimentară în ceea ce privește produsele vândute în magazinele Kaufland. Echipele de management au luat decizia de a retrage un desert de pe rafturi, din cauza potențialei prezențe a bucăților mici de plastic albastru pe suprafața acestuia. Iată detaliile relevante despre această situație!

Alertă alimentară! Un produs vândut în Kaufland conține bucăți mici de plastic

Anunțul a fost emis în ziua de marți, 10 octombrie 2023. Potrivit Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). El se referă la eliminarea de pe piață a unei tarte cu rubarbă și căpșuni, marca K-Classic (1250g), din toate magazinele Kaufland din România, inclusiv cele din București. În consecință, se solicită clienților să restituie tarta cu rubarbă și căpșuni, respectând detaliile de identificare indicate de ANSVSA, pentru a primi contravalorea produsului.

  • Denumirea produsului: Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic 1250g;
  • GTIN 4063367224072;
  • Dată de valabilitate: 10.2024;
  • Nr. lot: 3185;
  • Furnizor: B+F Bakery & Food GmbH Eschenstraße 5 D-33154 Salzkotten Germania;
  • Telefon: +49 5258 50592-20;
  • bakery@bakery-food.de.

„B+F Bakery & Food GmbH informează asupra faptului că în cazul anumitor produse «Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic» 1250 g pot exista bucăţi mici de plastic albastru pe suprafaţa acestora. Clienţii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos şi vor primi contravaloarea acestuia. Avertismentul se referă la produsul: „Tartă cu rubarbă şi căpşuni K-Classic 1250g” GTIN 4063367224072 Dată de valabilitate: 10.2024 Nr. lot: 3185 Furnizor: B+F Bakery & Food GmbH Eschenstraße 5 D-33154 Salzkotten Germania.I

Ne pare rău pentru acest incident și vă asigurăm că am luat măsuri imediate. Calitatea produselor reprezintă o prioritate pentru noi. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în informarea Kaufland.

Lista magazinelor Kaufland vizate

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: