Redactia.ro
Home » Știri » Alertă cu bombă la Primăria Capitalei s-a dovedit a fi falsă

Alertă cu bombă la Primăria Capitalei s-a dovedit a fi falsă

Alerta cu bomba la Primaria Capitalei

 

UPDATE 10.30. Alerta cu bombă de la Primăria Capitalei s-a dovedit a fi falsă. Persoana care a sunat la 112 a fost identificată și dusă la Poliție pentru audieri.

Momente de panică la Primăria Capitalei. Autoritățile au fost anunțate că în interiorul clădirii se află o bombă.

În acest moment, specialiștii au ajuns la fața locului pentru a descoperi dacă este sau nu adevărată această informație. Toate persoanele din clădire au fost evacuate.

Alertă cu bombă la Primăria Capitalei. Autoritățile au ajuns la fața locului

UPDATE Alerta cu bombă de la Primăria Capitalei a fost falsă. Autoritățile au anunțat că au identificat persoana care a sunat la 112 și a spus că este o bombă în clădire.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o femeie, aceasta fiind dusă la Poliție pentru audieri.

Conform Digi24, în urmă cu câteva minute a fost anunțată o alertă cu bombă în clădirea Primăriei Capitalei. La acest moment, autoritățile au ajuns la fața locului, iar specialiștii se pregătesc pentru a verifica dacă informatia este una falsă sau se află cu adevărat o bombă în clădire.

Reamintim că în ultima perioadă au fost anunțate mai multe alerte de bombă în mall-uri, metrou și la Tribunalul din Capitală. Din fericire, toate alertele s-au dovedit a fi false.

Alertă cu bombă la stația de metrou Eroilor

Pe 19 iulie autoritățile au fost informate că la metroul Eroilor se află o bombă. O persoană a sunat la 112 pentru a spune că a plasat o bombă în locul acestei stații.

La scurt timp, echipaje ale poliției și jandarmi au ajuns la fața locului, toți pasagerii fiind evacuați, iar perimetrul este securizat. Alerta cu bombă de la stația de metrou Eroilor a fost una falsă, specialiștii verificând fiecare perimetru în parte.

Alertă cu bombă la Tribunalul București

Pe 5 iulie a avut loc o alertă cu bombă la Tribunalul București, după ce o persoană a anunțat printr-un email că incinta va fi aruncată în aer. La scurt timp, toate persoanele din clădire au fost evacuate, iar o echipă de pirotehniști a ajuns la fața locului.

După câteva ore, președinta Tribunalului București a anunțat că alerta cu bombă s-a dovedit a fi una falsă, dar autorul faptei nu a fost identificat, autoritățile deschizând o anchetă în acest caz.

„Activitatea continuă în acest moment în parametri de normalitate. A fost foarte afecatată activitatea, având în vedere că aveam intervale orare bine definite, având în vedere că această măsură de evacuare a avut loc la ora 10.00, iar acum este trecut de ora 13.00„, a spus Laura Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: