Redactia.ro
Home » Știri » Alertă de explozie la Satu Mare! O locomotivă care tracta numeroase vagoane pline cu țiței a izbucnit în flăcări

Alertă de explozie la Satu Mare! O locomotivă care tracta numeroase vagoane pline cu țiței a izbucnit în flăcări

Alertă de explozie la Satu Mare! O locomotivă care tracta numeroase vagoane pline cu țiței a izbucnit în flăcări
Alertă de explozie la Satu Mare! O locomotivă care tracta numeroase vagoane pline cu țiței a izbucnit în flăcări. Iată detaliile!

Alertă de explozie la Satu Mare

Un incident deosebit de grav a avut loc în județul Satu Mare! Autoritățile sunt în alertă maximă.

O locomotivă care tracta numeroase vagoane pline cu țiței a izbucnit în flăcări, generând o alertă de explozie. Situația a fost semnalată vineri noapte prin intermediul Serviciului Unic de Apeluri de Urgență 112 și a avut loc în comuna Acâș, din județul Satu Mare.

Incidentul a provocat o agitație considerabilă în întreaga zonă, deoarece pericolul de explozie era extrem de mare. Locomotiva, încărcată cu țiței, prezenta un risc iminent, iar în proximitatea acesteia se aflau numeroase case de locuit.

O locomotivă care tracta numeroase vagoane pline cu țiței a izbucnit în flăcări

La fața locului, au sosit imediat mai multe echipe de stingere cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, împreună cu efective ale pompierilor din județele Satu Mare și Sălaj. Zona a fost complet securizată de către forțele Inspectoratului Județean de Poliție și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi, în timp ce echipajele de pompieri depun eforturi susținute pentru a menține sub control situația, conform informațiilor furnizate de presa locală, presasm.

„Incendiu la o locomotivă de tren, între localitățile Acâș și Supur. Trenul are în componență 19 vagoane cu țiței, s-a reușit îndepărtarea locomotivei de vagoane. A fost anunțat dispeceratul CFR. Se deplasează 2 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 12 subofițeri”, au transmis pompierii, potrivit sursei citate. 

Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la compartimentul de ventilare:

Update 10:00

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la compartimentul de ventilare (conductor electric deteriorat și neizolat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere)”, relatează sursa citată. 

Sursa foto: presasm

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: