Redactia.ro
Home » Știri » Alertă de securitate la funerariile Reginei Elisabeta. Un bărbat a vrut să fure stindardul regal de la catafalc VIDEO

Alertă de securitate la funerariile Reginei Elisabeta. Un bărbat a vrut să fure stindardul regal de la catafalc VIDEO

Alertă de securitate la funerariile Reginei Elisabeta unde în jur de 500 de șefi de stat și demnitari străini au venit încă de dumunică la Londra pentru o reuniune a liderilor mondiali care nu a mai avut loc de zeci de ani, potrivit BBC. Oficialii se alătură sutelor de mii de oameni care au trecut să-și arate aprecierea față de monarhul britanic care s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Nu au lipsit însă incidentele de securitate! Un bărbat a vrut să fure stindardul regal de la catafalc.

Alertă de securitate la funerariile Reginei Elisabeta

Duminică a fost ultima ocazie pentru ca publicul să treacă pe la catafalcul suveranei. Sicriul a rămas expus în Westminster Hall până în zorii zilei de luni, înainte de funeraliile de stat de la Westminster Abbey.

Un bărbat a vrut să fure stindardul regal de la catafalc

Sâmbătă, un bărbat îmbrăcat în negru i-a împins pe ceilalți oameni aflați la coadă și a încercat să ajungă la sicriu și să ia stindardul regal aflat la baza catafalcului. Agenții de securitate l-au imobilizat imediat și l-au evacuat din sală. Incidentul a avut loc în jurul orei 22.00, moment în care transmisiunea live de la Westminster Hall a fost întreruptă, potrivit BBC.

Bărbatul care a vrut să fure stindardul regal de la catafalc a fost identificat

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost identificat ca fiind Muhammad Khan, a fost acuzat de infracțiuni privind ordinea publică și de faptul că a provocat panică și suferință. El va fi prezentat luni, pentru mandat, la Tribunalul din Westminster.

Joe Biden a ajuns sâmbătă la Londra împreună cu soția sa. Big Ben a anunțat minutul de reculegere

Preşedintele american, Joe Biden, a ajuns la Londra sâmbătă seara împreună cu soţia sa, Jill, și va participa duminică împreună cu regele Charles al III-lea și zeci de lideri mondiali și membri ai familiei regale pentru o recepție înainte de înmormântarea de stat a reginei Elisabeta a II-a, care va avea loc luni. Big Ben a semnalat începutul minutului de reculegere de duminică de la ora 20.00 în onorea reginei Elisabeta a II-a.

De asemenea, Big Ben va bate luni în fiecare minut, în timp ce procesiunea funerară se va îndreapta de la Westminster Hall spre Abbey pentru slujbă, informează The Guardian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: