Redactia.ro
Home » Știri » Alertă de securitate la Londra. Ce se întâmplă unde este depus sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Un milion de oameni vor fi prezenți

Alertă de securitate la Londra. Ce se întâmplă unde este depus sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Un milion de oameni vor fi prezenți

Informații de ultimă oră vin de la Londra! Este alertă de securitate, după ce un milion de oameni vor aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Ce se întâmplă unde este depus sicriul Reginei Elisabeta a II-a

Autoritățile britanice au transmis public faptul că aproape un milion de oameni vor veni să îi aducă un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a, până luni dimineață. Atunci vor avea loc funerariile suveranei.  Din informațiile transmise de presa străină reiese faptul că oamenii vor fi nevoiți să stea și 30 de ore la coadă. Există șansa ca Londra să fie blocată din cauza numărului uriaș de oameni, care vin să-și ia rămas bun de la Regina Elisabeta a II-a.

Oamenii legii au explicat faptul că există riscul ca cei care vin special pentru a o omagia pe regină să nu ajungă la Westminster din cauza blocajelor în trafic. Această zi este foarte importantă pentru că va avea loc procesiunea de la Palatul Buckingham la Westminster Hall. Acolo unde oamenii vor putea să intre să o vadă pe regină.

La ora 16:22, regina va părăsi Palatul Buckingham pentru ultima oară. Tot atunci vor fi puse în scenă toate simbolurile regalității, iar sicriul cu trupul suveranei va trece pe lângă toate elementele importante ale casei regale și ale regalității britanice în drumul său spre Westminster Hall. Aeroportul Heathrow a făcut chiar modificări de zbor, pentru ca în momentul procesiunii să fie liniște, fără zgomote, în semn de respect.

Drumul final al Reginei Elisabeta a II-a

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost văzut pentru prima dată duminică, drapat în steagul regal scoțian și o coroană de flori din dalii albe, mazăre dulce și heather din grădinile domeniului Balmoral, unde s-a stins din viață joi. Duminică seară s-a odihnit la Edinburgh, capitala Scoției, în palatul Holyroodhouse. Luni, ea va fi transportată cu un dric la Catedrala St. Giles din Royal Mile, unde va rămâne timp de 24 de ore. Regele Carol al III-lea și alți înalți membri ai familiei regale vor conduce procesiunea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: