Redactia.ro
Home » Știri » Alertă în Buzău. O femeie întoarsă din Italia susține că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus

Alertă în Buzău. O femeie întoarsă din Italia susține că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus

GALERIE FOTO (2) Alertă în Buzău. O femeie întoarsă din Italia susține că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus

Alertă în Buzău. O femeie întoarsă din Italia susține că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Femeia a sunat la 112 și a anunțat că este posibil să fie infectată cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul virus.

Alertă în Buzău. O femeie întoarsă din Italia susține că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus

Conform Digi24, o femeie care s-a întors din Italia, a apelat de urgență la 112 pentru a anunța că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Aceasta a anunțat că o colegă de-a ei a avut grijă de o bătrână care era suspectă de coronavirus.

În momentul de față, suspecta a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, unde cel mai probabil va rămâne în această noapte și va fi monitorizată de către medicii specialiști”, a mai adăugat Irimia.

Pacienta va fi în carantină 14 zile

Potrivit unor surse, autoritățile au sfătuit-o pe femeie să aștepte în stația de autobuz din Buzău pentru a aștepta să fie preluată de specialiști. Iar timp de 40 de minute, aceasta a stat în stație, înconjurată de alte persoane.

Autoritățile declară că aceasta va fi dusă într-un loc special și va fi în carantină 14 zile.

Microbuzul cu care femeia a călătorit, și-a continuat drumul spre Galați. Imediat cum au ajuns la destinație, șoferul și doi călătători au fost preluați de către autoritățile din Galați. Cele trei persoane au fost duse într-un centru secret, unde probabil vor rămâne 14 zile în carantină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: