Redactia.ro
Home » Știri » Alertă în țările Europene. Coronavirusul s-a extins în Spania, Elveția și Austria

Alertă în țările Europene. Coronavirusul s-a extins în Spania, Elveția și Austria

Alertă în țările Europene. Coronavirusul s-a extins în Spania, Elveția și Austria

Alertă în țările Europene. Coronavirusul s-a extins în Spania, Elveția și Austria. Noul virus COVID-19 se extinde cu repeziciune în aproape toată Europa. În Italia, bilanțul deceselor a ajuns la 11 persoane.

Alertă în țările Europene. Coronavirusul s-a extins în Spania, Elveția și Austria

Potrivit Știrile Protv, coronavirusul se extinde în Austria, Spania, Elveția și Croația. Autoritățile celor patru state au anunțat primele cazuri de infectare. De asemenea, în Franța au fost semnalate două cazuri, și le-au recomandat cetățenilor să evite călătoriile în Italia.

Turiștii din Tenerife sunt puși în carantină după ce un medic italian cazat aici a fost detectat pozitiv cu noul virus. Personalul hotelului i-a anunțat pe turiștii că sănătatea le este pusă în pericol.

În bilet scria că nu avem voie să părăsim camerele din motive medicale. Medicul italian care a fost cazat aici timp de șase zile săptămâna trecută a prezentat simptome de coronavirus. După ce a petrecut șase zile aici la hotel, acum a fost pus în carantină și dus la spital”, a declarat un turist din Tenerife.

Primii pacienți infectați cu coronavirus din Austria

Un cuplu de italieni care se află în Austria, au fost internați într-un spital din Innsbruck după ce au fost depistați cu coronavirus. Și în Croația există un pacient tânăr infectat care s-a întors din Milano.

Ridicăm nivelul de alertă, dar aș dori să subliniez că nu trebuie să ne panicăm. Avem multe mecanisme la dispoziția noastră dacă situația escaladează”, a precizat Ministrul croat al Sănătății.

În nordul ţării, la graniţa cea mai apropiata de Italia, au fost amplasate mai multe containere dotate cu aparatură medicală pentru a-i controla pe toţi cei care vin din Peninsulă.

În momentul de față, țările vecine ale Italiei au anunțat că nu își vor închide frontierele cu această țară.

Cazurile de infectare la nivel mondial au ajuns la 80.000 de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: