Redactia.ro
Home » Știri » Alertă pe străzile din Capitală! Un bărbat înțeapă femei în piept și fuge de la față locului. Execută nenorocirea de pe trotinetă

Alertă pe străzile din Capitală! Un bărbat înțeapă femei în piept și fuge de la față locului. Execută nenorocirea de pe trotinetă

Alertă pe străzile din Capitală! Un bărbat a format o obișnuință dintr-un gest extrem de periculos. Acesta înțeapă femei în piept și fuge de la față locului! Și are și cu ce! Bărbatul execută nenorocirea în timp ce se deplasează pe o trotinetă!

Un bărbat înțeapă femei în piept și fuge de la față locului

De curând au existat 2 victime, o fetiță de doar 17 anișori care s-a speriat cumplit, dar și de o tânăra de 30 de ani care a avut nevoie urgentă de îngrijire medicală, deoarece înțepătura a fost in sân și astfel a acuzat dureri grave. Prima victimă se afla pe Calea Victoriei, iar cea de-a doua pe bvd. I.C. Brătianu.

Ce spun autoritățile

Poliţiştii au fost sesizaţi, în jurul orei 21:25, prin apel 112, de o tânără, care ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, aflat pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1, din Capitală. Totodată, la 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați decătre o altă victimă a acestui agresor. La fel ca și în primul caz, aceasta a relatat că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla tot pe o trotinetă, dar în Sectorul 3, din Capitală. Potrivit Poliţiei Capitalei, una dintre cele două victime a fost preluată de urgență și transportată la spital pentru a i se oferi îngrijiri specializate, deoarece acuza dureri în piept.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Din păcate, autoritățile nu l-au găsit încă pe acest individ, dar căutările continuă. Totodata acesta a fost surprins pe camerele de filmat din intersecție și astfel autoritățile au intrat in posesia portretului bărbatului

Iată că bucureștencele trebuie sa aibă grija la trotinetisti, deoarece bărbatul reprezintă un real pericol pentru societate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: