Redactia.ro
Home » Homepage » Alertă șocantă pe drumul Timișoara-Arad! Un apel la 112 a anunțat mai multe cadavre într-un camion frigorific

Alertă șocantă pe drumul Timișoara-Arad! Un apel la 112 a anunțat mai multe cadavre într-un camion frigorific

GALERIE FOTO (3) Alertă șocantă pe drumul Timișoara-Arad! Un apel la 112 a anunțat mai multe cadavre într-un camion frigorific

Mai multe cadavre într-un camion frigorific . Un apel făcut la 112 a pus în alertă maximă autoritățile, după ce un bărbat a anunțat că într-un autotren frigorific care circulă spre Arad s-ar afla mai multe cadavre!

Alertă șocantă pe drumul Timișoara-Arad! Un apel la 112 a anunțat mai multe cadavre într-un camion frigorific

Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că un camion ce se deplasa pe drumul Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, transportă mai multe cadavre. Imediat, oamenii legii s-au mobilizat și au căutat TIR-ul respectiv în trafic. Potrivit Libertatea.ro, alerta s-a dovedit a fi falsă. Pentru acest lucru, bărbatul riscă o amendă uriașă.

Apelul a fost inițiat luni seara, în jurul orei 20.20, iar polițiștii au fost îndrumați pe drumul Timișoara-Arad, de către cel care a făcut anunțul. Acesta a declarat că există 8 cadavre.

39 de cadavre au fost găsite într-un camion din Londra

Un caz cutremurător a avut loc în urmă cu o săptămână în Marea Britanie, unde au fost descoperite 39 de cadavre într-un camion frigorific. Cadavrele aparțineau unor imigranți ilegali, care au plătit bani mulți pentru a peca din Vietnam, spre Occident.

Persoanele au fost închise în camion, deoarece ar fi fost greu de detectat de către oamenii legii. Aceștia au murit de firg, polițiștii găsindu-i congelați. Majoritatea victimelor au apucat să le scrie celor dragi, înainte de a muri.

41 de migranți au fost găsiți într-un camion frigorific în Grecia

Polițiștii din Grecia au descoperit 41 de migranți ascunși într-un TIR frigorific pe o autostradă din Grecia. Migranții, majoritatea afgani, nu au fost răniți, pentru cî sistemul de refrigerare din camion nu fusese pornit.

Autoritățile au oprit camionul pe o autostradă în apropierea orașului Xanthi, în nordul Greciei, pentru un control de rutină. Șoferul a fost reținut și dus împreună cu migranții, la o secție de poliție aflată în apropiere pentru a putea fi identificați.

Citeste si:Leo Iorga va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: