Redactia.ro
Home » Știri » Alertă! Un leu se plimbă liber prin Târgoviște. Ro-Alert: „Rămâneți în locuințe”

Alertă! Un leu se plimbă liber prin Târgoviște. Ro-Alert: „Rămâneți în locuințe”

GALERIE FOTO (3)

De necrezut ce se întâmplă în Târgoviște! Oamenii au fost avertizați, joi dimineață, că un leu se plimbă liber într-un cartier al orașului. Printr-un mesaj Ro-Alert, oamenii au fost sfătuiți să rămână în casele lor. Ulterior, presupusul leu ar fi fost zărit într-o altă zonă a orașului și a fost emis un nou avertisment RO-Alert. Se pare că leul n-a fost, însă, scăpat de la zoo. El ar fi scăpat de la o bază de agrement. 

UPDATE: Răsturnare de situație în cazul leului zărit pe străzile din Târgoviște. Leul căutat nu aparținea de Zoo Târgoviște așa cum s-a crezut inițial. Leul aparține, de fapt, unui bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită pentru moment, susține Antena 3. 

Leul ar fi fost văzut în cartierul Priseaca, potrivit alertei transmise de ISU Dâmbovița.

Alertă! Un leu se plimbă liber prin Târgoviște. Ro-Alert: „Rămâneți în locuințe”

„A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în mun. Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta” – este mesajul transmis prin RoAlert de ISU Dâmbovița.

„A fost un apel la 112 al unui cetăţean care a spus că a văzut leul. L-am întrebat de mai multe ori pentru a ne asigura că este vorba despre un leu. Nu avem la acest moment vreo informaţie de la Grădina Zoologică că ar fi scăpat de acolo un leu. Mai aveam cunoştinţă de o persoană care deţine un leu, am luat legătura şi spune că leul este în cuşcă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej, înainte de avertizarea Ro-Alert.

Ulterior, au fost alertaţi reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi au fost trimişi jandarmi în zona unde a fost văzut leul. De asemenea a fost trimis, preventiv, şi un echipaj SMURD în acea zonă. Autorităţile încearcă să captureze leul care se plimbă pe străzile din oraş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: