Redactia.ro
Home » Monden » Alessia a apărut în mediul online plină de vânătăi. Fanii vedetei au fost îngrijorați

Alessia a apărut în mediul online plină de vânătăi. Fanii vedetei au fost îngrijorați

GALERIE FOTO (2) Alessia a apărut în mediul online plină de vânătăi. Fanii vedetei au fost îngrijorați

Alessia a apărut în mediul online plină de vânătăi. Artista a postat o imagine pe rețelele de socializare și le-a explicat urmăritorilor ce a pățit.

Alessia a apărut în mediul online plină de vânătăi. Fanii vedetei au fost îngrijorați

Alessia și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare după ce a postat o imagine în care apare cu mâna vânătă. În dreptul acesteia, artista a explicat ce a pățit, de fapt: „Mi-a recoltat o doamnă doctor sânge luni”. Iar, după ce medicul i-a recoltat sânge, se pare că Alessia s-a „trezit” cu o vânătaie de toată frumusețea.

În cadrul unui interviu, artista Alessia a povestit prin ce dramă a trecut. Aceasta s-a separat legal de fostul soț, însă perioada în care s-a întâmplat acest lucru a fost extrem de grea atât pentru ea, cât și pentru copil. În căsnicia lor nu ar mai fi existat de mult timp armonie, iar artista preferase atunci să își ia copilul și să plece din București, din cauza violențelor aplicate de fostul partener. Pe numele bărbatului au fost emise, la momentul respectiv, două ordine de protecție, unul de cinci zile, iar altul pentru o perioadă de trei luni. Alessia a fost nevoită să meargă la psiholog, apoi, din cauza situației prin care a trecut. Potrivit declarațiilor sale din iarna acestui an, în relația Alessiei au intervenit și părinții bărbatului.

Pe de altă parte, Alessia a povestit și un episod agresiv la care a luat parte, ea fiind victimă. În ziua în care a mers la părinții fostului partener pentru a-l lua pe cel mic, aceasta a fost strânsă de gât în plină stradă.

Alessia a apărut în mediul online plină de vânătăi. Fanii vedetei au fost îngrijorați

„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile m-am întors să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa, am ieșit să-l iau în brațe, dar aceasta mi l-a smuls din brațe. Copilul urla. L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el”, spunea artista într-o emisiune TV.

Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț

Interpreta Alessia și fostul soț, Ionuț, au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de 15 ani. Însă, despărțirea dintre cei doi a fost departe de a fi una amiabilă. Cei doi se întâlnesc la tribunal, acolo unde au încercat să stabilească custodia copilulu lor, Alin, care are doar trei ani. Însă, acesta nu este singurul motiv pentru care cei doi se judecă.

Artista l-a acuza pe fostul soț de violență și a cerut chiar ș un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Cântăreața pare să fie extrem de speriată în urma comportamentului pe care fostul său soț îl are. Mai mult, artista a declarat că nu se simtă în siguranță în București, motiv pentru care și-a luat fiul și a plecat în Constanța. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe rețelele de socializare.

”Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare”, a scris Alessia, pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: