Redactia.ro
Home » Monden » Alessia a trecut prin momente cumplite în relația cu fostul iubit! Familia bărbatului a vrut să-i fure copilul

Alessia a trecut prin momente cumplite în relația cu fostul iubit! Familia bărbatului a vrut să-i fure copilul

GALERIE FOTO (2) Alessia a trecut prin momente cumplite in relatia cu fostul iubit! Familia bărbatului a vrut să-i fure copilul

Alessia a trecut prin drama vieții ei chiar în timp ce era însărcinată cu primul copil! Artista a făcut dezvăluiri tulburătoare și a povestit momentele grele prin care a trecut cu fostul ei iubit și cu familia acestuia.

Alessia a trecut prin momente cumplite în relația cu fostul iubit

Cântăreața Alessia a trecut prin clipe de coșmar în timp ce stătea cu fostul iubit. De curând, artista a făcut dezvăluiri tulburătoare și a povestit momentele grele prin care a trecut cu bărbatul și cu familia acestuia, fiind nevoită să obțină un ordin de protecție pentru a nu mai fi supusă chinurilor.

Alessia nu a mai putut îndura și a rupt tăcerea, mărturisind amânunte despre calvarul prin care a trecut în fosta relație. Femeia a dezvăluit că nu doar partenerul ei era o problemă, ci și familia acestuia. Cântăreața a fost supusă maltratării psihologice în repetate rânduri. Vedeta a povestit că toate problemele au început chiar de pe vremea când era însărcinată cu micuțul ei, Alvin. Acestea au continuat și în primii ani de viață ai bebelușului, astfel că s-a simțit mai mult decât nevoită să obțină un ordin de protecție pentru iubitul său și pentru familia acestuia.

Alessia a trecut prin momente cumplite in relatia cu fostul iubit! Familia bărbatului a vrut să-i fure copilul

Cântăreața a povestit că relația cu fostul partener a durat 5 ani, însă din această perioadă de timp au petrecut împreună doar 3 ani. Vedeta susține că toate certurile pe care le aveau în cuplu au pornit totdeauna de la părinții lui, în special de la mama bărbatului și a povestit despre un moment traumatizant când era să rămână fără băiețelul ei pentru că mama lui Ionuț i-a smuls copilul din brațe.

”Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile am venit să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa am ieșit să-l iau în brațe, iar mama lui mi l-a smuls din brațe. Copilul urla. L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el”, a povestit Alessia în cadrul unei emisiuni TV.

Alessia a recunoscut că fostul ei iubit era foarte agresiv verbal, însă nu a bătut-o niciodată și alegea să se răzbune pe lucrurile din casă. Cel mai dureros lucru pentru cântăreața a fost că fiul ei era nevoit să treacă prin toate lucrurile acestea și era supus să asiste la scandaluri care nu erau benefice unui copil, însă a încercat să treacă cu vederea peste toate neînțelegerile pentru ca fiul ei, Alvin, să nu crească cu lispa vreunuia dintre părinți. Alessia a mai povestit că Ionuț mai avea și o relație în paralel cu o altă femeie.

Alessia s-a îmbolnăvit pe fond de stres

Și pentru că problemele nu erau de ajuns, vedeta s-a îmbolnăvit pe fondul stresului. Alessia a fost diagnosticată cu TBC din cauza maltratării psihologice pe care a suportat-o frecvent și momentul îmbolnăvirii a fost și punctul în care și-a dat seama că trebuie să se oprească din această relație toxică.

Alessia a fost internată și a trecut singură prin momentele grele petrecute în spital pentru că nimeni nu i-a fost alături atunci. Nici mama blondinei nu i-a fost aproape când s-a îmbolnăvit pentru că în trecut avusese mai multe discuții cu aceasta legate de partenerul ei, Ionuț. Mama sa nu a fost de acord cu relația lor și îi spunea frecvent că nu este pentru ea, însă i-a dat dreptate în cele din urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: