Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana? Alessia a fost crescută de bunicul ei

Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana? Alessia a fost crescută de bunicul ei

GALERIE FOTO (4) Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana

Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana? În urmă cu aproape 20 de ani, făcea furori cu piesele sale, dar acum a renunțat la muzică și s-a dedicat afacerii ei cu bijuterii dar și creșterii celor două fete. Dana Marijuana se poate mândri cu fiicele sale, mai ales cu Alessia, care are 15 ani. Tânăra a fost crescută de bunicul ei, tatăl artistei. Cum arată fiica cea mare a Danei?

Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana? Alessia a fost crescută de bunicul ei

Cum arată fiica cea mare a Danei Marijuana? În anii 2000 făcea furori cu melodile sale și cu atitudinea sa de rapperiță. Dana Marijuana a avut o carieră scurtă, dar cu un impact puternic. Nu a fost singura rapperiță din țară, dar a reușit să se facă remarcată de milioane de români. După ce a încetat colaborarea cu La Familia, Dana nu a mai avut succes pe plan muzical așa că a decis să se reprofileze. În prezent se ocupă de afacerea sa cu bijuterii dar și de creșterea celor două fete ale sale.

Vedeta are o fiică de 15 ani, Alessia și pe Iris, de șapte ani. Fiica cea mare a fost crescută până în 2017 de tatăl artistei, care a murit. Recent, artista a postat pe Instagram o fotografie cu fata ei, iar fanii săi au rămas uluiți de aceasta. Alessia seamănă foarte mult cu mama ei. De asemenea, tânăra a moștenit talentul artistic al mamei sale. “Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, a spus artista.

Dana Marijuana a revenit în muzică

După o pauză de mai mulți ani, Dana Marijuana a lansat o nouă piesă, spre surprinderea tuturor. Aceasta a avut o colaborare cu Chica Con Canna, iar melodia a fost produsă de Tonik Obiektiv. Deși melodia a avut mii de vizualizări, aceasta nu a urcat în trending. La începutul anilor 2000, se spune despre Dana că e fata rea din hip hop-ul românesc. A avut mari probleme cu drogurile și a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar declinul său a continuat și nu și-a mai regăsit locul pe scena muzicală.

Tatăl său, Ion Coteanu a încercat de-a lungul anilor să o aducă pe drumul cel bun. Mai mult, cei doi au fost protagoniștii unui scandal imens. În cele din urmă, aceștia s-au împăcat, dar în 2017, bărbatul s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate. Ulterior, artista a fost blamată de internauți că a ascuns faptul că tatăl ei a murit. Pentru a pune capăt acestor acuzații, Dana Marijuana a postat un mesaj în care își explica decizia. “Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana.

Dana si tatal sau
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: