Redactia.ro
Home » Monden » Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Casa artistei a fost vandalizată

Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Casa artistei a fost vandalizată

Dana Marijuana, scandal cu fostul soț.

Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Dana Marijuana are probleme cu fostul soț, după ce acesta ar fi amenințat-o și i-ar fi vandalizat casa. Artista a fost căsătorită cu Sebastian Calu, cu care are o fetiță, iar în 2015 Marijuana a decis să divorțeze.

Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Casa artistei a fost vandalizată

Dana Marijuana, scandal cu fostul soț. Dana Marijuana se pare că nu mai scapă de probleme. Cu toate că încearcă să ducă o viață liniștită alături de fetițele sale, artista are probleme cu fostul soț. În 2015, Dana Coteanu, alias Marijuana a divorțat de Sebastian Calu, cu care are o fetiță, dar problemele dintre cei doi nu s-au rezolvat nici până acum. Vedeta a fost considerată la începutul anilor 2000, cea mai bună rapperiță din România, dar acum, vedeta duce o altă viață, deloc lipstă de probleme. Multă vreme s-a luptat cu dependența de droguri, iar la sfârșitul anului trecut, artista era pregătită să înceapă un nou capitol în viață. Marijuana a revenit în muzică, iar pe plan personal lucrurile erau mult mai bune, menționând că iubitul ei se înțelege foarte bine cu fetițele sale.

În urmă cu câteva ore, Marijuana a postat pe Facebook, un mesaj șocant, însoțit de o fotografie ilustrativă, fiind vorba despre un scandal între ea și fostul soț. Conform artistei, fostul soț îi face probleme, și nu se implică în creșterea copilului pe care îl au împreună. Mai mult, Dana Marijuana susține că bărbatul i-ar fi vandalizat casa, distrugându-i un scaun de 100 lei, bani care pentru ea, înseamnă mult. Vedeta a ajuns să-și vândă hainele pe zece lei pentru a-și putea crește cele două fetițe.

Fostul soț i-ar fi vandalizat casa

Scandalul ar fi pornit de la îndemnul iubitului ei ca fostul soț să o ajute cu bani la creșterea și educarea fetiței, iar de aici și până la un adevărat conflict, nu a mai fost decât un pas. ”A venit acasă fostul meu soț ca să vorbească cu concubinul meu, l-a și amenințat pe cel mai bun prieten al meu cu pumnul și mi-a făcut o pagubă de 100 de lei. În afară de asta, la rugămintea concubinului, să-i aducă totuși ceva la copil, căci, în rest, de când am divorțat nu i-a adus nimic copilului ca bani și când vorbesc de bani, vorbesc de el personal, ca iubire față de copilul lui. Nu vreau să fiu o victimă într-o poveste veche a comunismului, eu încă mai cred că suntem democrați”, a scris Dana Marijuana pe Facebook.

Însă un lucru care le-a dat de gândit internauților a fost faptul că vedeta este incoerentă în mesajul pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Cu toate astea, fanii săi speră ca Dana Marijuana să aibă o viață liniștită, revenind în muzicîă cu piese de senzație. La sfârșitul anului 2020, artista își anunța publicul că își dorește să se reîntoarcă în muzică, lansând și o nouă piesă. În ceea ce privește rolul de mamă, vedeta a declarat într-un interviu că preferă să-și lase fiicele să descopere singure cum merg lucrurile în viață și nu își va îndemna copiii să facă ceva ce nu și-ar dori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: