Redactia.ro
Home » Monden » A revenit în muzică după ani de zile. Dana Marijuana a lansat o nouă piesă

A revenit în muzică după ani de zile. Dana Marijuana a lansat o nouă piesă

GALERIE FOTO (7) A revenit în muzică după ani de zile

Dana Marijuana, cea mai iubită artistă de gangsta rap din România, a revenit în muzică după o pauză de foarte mulți ani. Vedeta a vorbit în exclusivitate despre perioada în care nu a mai făcut muzică și despre cum se descurcă cu cele două fiice ale sale.

A revenit în muzică după ani de zile. Dana Marijuana a lansat o nouă piesă

Dana Marijuana, pe numele său real Dana Coteanu a revenit în muzică după ani de zile de pauză. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars a vorbit despre problemele dificile prin care a trecut și despre fiicele sale. În urmă cu câțiva ani, Dana Marijuana a fost cea mai iubită și talentată artistă de muzică rap din România. Marijuana a recunscut că a fost dependentă de substanțe interzise o bună perioadă de timp, dar, din fericire artista a reușit să treacă peste toate problemele provocate din această cauză, iar familia ei i-a fost alături în fiecare moment. Referitor la viața sa de familie actuala, artista a mărturisit că iubitul ei se înțelege foarte bine cu fetițele sale, iar ea se simte fericită alături de el .

Recent, Marijuana a revenit în muzică cu o nouă piesă, intitulată Nu mi-e greu, în colaborare cu Chica ConCanna, care se pare că a devenit un real succes. Cu toate că a încercat să facă cu totul altceva, artista a revenit la ceea ce a iubit întotdeauna, și anume muzica. Important este faptul că a avut întotdeauna sprijinul familiei și să nu renunțe la arta care a consacrat-o. „N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți. Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața. De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam <<lasă-te, gata, până aici>> veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin. Apoi îmi reveneam și spuneam <>„, s spus Dana Marijuana.

Dana Marijuana are două fetițe

Totodată, Marijuana a vorbit despre cele două comori din viața sa, și anume fetițele sale. Artista a precizat că este genul de mamaă care preferă să-și lase copiii să descopere singuri multe lucruri în viață, susținând că nu-și va îndemna fiicele să facă ceva ce nu vor. Mai mult, aceasta a mai spus că nu le-a vorbit fetițelor sale despre greșelile pe care ea le-a făcut. Despre relația cu tatăl său, Dana a spus că nu a încetat niciodată să-l admire și să-l iubească, cu toate că între ei au existat numeroase conflicte de-a lungul anilor. „Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă la propriu.„, a declarat Dana Marijuana.

Ei bine, viața artistei a căpătat un sens important, iar lucrurile s-au îndreptat într-o direcție pozitivă pentru aceasta și familia ei. Pe lângă iubirea pentru muzică, Dana Marijuana pictează, iar tablourile le vinde iubitorilor de artă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: