Redactia.ro
Home » Monden » A revenit în muzică după ani de zile. Dana Marijuana a lansat o nouă piesă

A revenit în muzică după ani de zile. Dana Marijuana a lansat o nouă piesă

GALERIE FOTO (7)A revenit în muzică după ani de zile

Dana Marijuana, cea mai iubită artistă de gangsta rap din România, a revenit în muzică după o pauză de foarte mulți ani. Vedeta a vorbit în exclusivitate despre perioada în care nu a mai făcut muzică și despre cum se descurcă cu cele două fiice ale sale.

A revenit în muzică după ani de zile. Dana Marijuana a lansat o nouă piesă

Dana Marijuana, pe numele său real Dana Coteanu a revenit în muzică după ani de zile de pauză. Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars a vorbit despre problemele dificile prin care a trecut și despre fiicele sale. În urmă cu câțiva ani, Dana Marijuana a fost cea mai iubită și talentată artistă de muzică rap din România. Marijuana a recunscut că a fost dependentă de substanțe interzise o bună perioadă de timp, dar, din fericire artista a reușit să treacă peste toate problemele provocate din această cauză, iar familia ei i-a fost alături în fiecare moment. Referitor la viața sa de familie actuala, artista a mărturisit că iubitul ei se înțelege foarte bine cu fetițele sale, iar ea se simte fericită alături de el .

Recent, Marijuana a revenit în muzică cu o nouă piesă, intitulată Nu mi-e greu, în colaborare cu Chica ConCanna, care se pare că a devenit un real succes. Cu toate că a încercat să facă cu totul altceva, artista a revenit la ceea ce a iubit întotdeauna, și anume muzica. Important este faptul că a avut întotdeauna sprijinul familiei și să nu renunțe la arta care a consacrat-o. „N-ai cum ca și cântăreț, ca și artist de orice fel. Nu ai cum dacă începi sau ai un talent să nu ți-l dezvolți de-a lungul întregii vieți. Oricine ar spune că s-a lăsat de muzică sau s-a lăsat de pictură, nu are cum și voi cânta toată viața. De fiecare dată când aveam mici lupte psihologice și îmi spuneam <<lasă-te, gata, până aici>> veneau persoane, ca niște îngeri, veneau și mă întrebau de ce nu revin. Apoi îmi reveneam și spuneam <>„, s spus Dana Marijuana.

Dana Marijuana are două fetițe

Totodată, Marijuana a vorbit despre cele două comori din viața sa, și anume fetițele sale. Artista a precizat că este genul de mamaă care preferă să-și lase copiii să descopere singuri multe lucruri în viață, susținând că nu-și va îndemna fiicele să facă ceva ce nu vor. Mai mult, aceasta a mai spus că nu le-a vorbit fetițelor sale despre greșelile pe care ea le-a făcut. Despre relația cu tatăl său, Dana a spus că nu a încetat niciodată să-l admire și să-l iubească, cu toate că între ei au existat numeroase conflicte de-a lungul anilor. „Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă la propriu.„, a declarat Dana Marijuana.

Ei bine, viața artistei a căpătat un sens important, iar lucrurile s-au îndreptat într-o direcție pozitivă pentru aceasta și familia ei. Pe lângă iubirea pentru muzică, Dana Marijuana pictează, iar tablourile le vinde iubitorilor de artă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: