Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și ce mai face Tataee, omul rap-ului din România

Cum arată și ce mai face Tataee, omul rap-ului din România

GALERIE FOTO (5) Cum arată și ce mai face Tataee, omul rap-ului din România

Tataee de la BUG Mafia a împlinit de curând vârsta de 44 de ani. Tata Vlad, așa cum i se mai spune, este omul care a adus gangsta rap-ul la putere la noi în țară. În prezent artistul locuiește în Barcelona, alături de soția sa și de cei trei copii. Cum arată și ce face acum artistul?

Cum arată și ce mai face Tataee, omul  rap-ului din România

Tatee sau Tata Vlad, membru al trupei BUG Mafia a împlinit pe 14 ocrombrie vârsta de 44 de ani. Acesta s-a născut în Sebeș, județul Alba și mai are un frate și o soră mai mică, stabilită în București. În anul 1995 a absolvit Liceul Alexandru Ioan Cuza din București, iar imediat după, a lansat trupa BUG Mafia. Până în 1990, Vlad a jucat baschter, după care a abandonat acest sport pentru a se axa pe cariera muzicală.

În prezent, Tataee locuiește în Barcelona de mai bine de trei ani, alături de soția sa, Mona și cei trei copii ai lor. Viața artistului s-a schimbat radical, după ce a devenit tată. Tata Vlad are doi băieți, Mihai și Cristian și o față, Antonia. Tataee a reușit să pună bazele gangsta rap-ului românesc, stil de muzică apropiat versiunii americane.

Cariera lui Tataee

Tataee și-a început cariera muzicală solo, iar câțiva ani mai târziu a format trupa BUG Mafia, alături de colegii săi, Uzzi, pe numele real Alin Demeter și Caddilac, Vlad Neagu. Cei trei au reușit să popularizeze prezența violenței fizice în stradă prin versurile lor.

Primul album lansat de BUG Mafia a fost în anul 1998, aceștia lucrând cu casa de discuri CatMusic. Astfel, în câțiva ani BUG Mafia a devenit una dintre cele mai vândute de pe piața românească, fiind și cea mai respectată. În 2006 Tataee a avut o colaborare cu JerryCo, iar după ce au colaborat timp de patru ani, în 2009 au lansat cântecul cu care a debutat. Totodată, în 2010, acesta a lansat primul său album cu Legend Audio, intitulat : Orice e posibil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: