Redactia.ro
Home » Monden » Dana Marijuana, transformare completă! Cum arată și ce face artista acum

Dana Marijuana, transformare completă! Cum arată și ce face artista acum

GALERIE FOTO (6) Dana Marijuana transformată complet!

În anii ‘90, Dana Marijuana spărgea topurile cu melodia ”Cea mai fidelă fată”, și cu piesa în colaborare cu La Familia, „Tupeu de borfaș”. Artista a dispărut de pe scena muzicală de câțiva ani, fiind transformată total. Ce s-a întâmplat cu succesul de odinioară?

Dana Marijuana, transformare completă! Cum arată și ce face artista acum

Marijuana, pe numele real Dana Coteanu făcea senzație în urmă cu 20 de ani pe scenele muzicii. Aceasta a schimbat mentalitatea asupra muzicii rap și hip-hop din România cu atitudinea și mesajele pe care le transmitea tutoror românilor. La 14 ani Dana a colaborat cu BUG Mafia, iar marele ei hit a fost melodia lansată în colaborare cu trupa La Familia „Tupeu de borfaș” în 1998, de pe albumul „Nicăieri nu-i ca acasă”, acesta fiind considetarat cel mai bine vândul albul hip hop din România până în prezent. Ulterior, Dana Marijuana a scos piesa „Cea mai fidelă fată” , care a realizat un mare succea, dar din cauza conflictelor cu cei de la La Familia, dar și cu casa de discuri, Marijuana a fost nevoită să o ia pe alt drum.

Ce s-a întâmplat cu Marijuana? Cu ce se ocupă

Ei bine, anii au trecut, iar Dana Marijuana a rămas tot în umbră. Cu toate că nu a mai fost remarcată pe scena muzicală, Dana a devenit cunoscută pentru bijuteriile pe care le crează. Artista s-a apucat de făcut bijuterii, fiind o mică afacere de familie. Pasiunea ei a devenit tot mai interesantă, aceasta construind bijuterii pentru designeri și artiști precum Cătălin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu și Cristina Rus.

Ultimul său recital a avut loc în cadrul Festivalului ”Bărbați pe Mătăsari”, din București, unde a fost în centrul atenției purtând o rochie minunată, la care a accesorizat coroană de regină. Deși artista avea numai două piese în program, fanii au rugat0o să continue recitalul. Mai mult, Marijuana a anunțat pe pagina sa de Facebook că va lansa o nouă piesă pe 26 octombrie „Nu mi-e greu” feat. Chica Con Canna, iar pe 1 noiembrie va organiza un mic party de ziua ei, în spațiu deschis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: