Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu a decis cui lasă întreaga avere. Celebrul designer și-a scris testamentul

Cătălin Botezatu a decis cui lasă întreaga avere. Celebrul designer și-a scris testamentul

Catalin Botezatu despre viata amoroasa

Celebrul designer, Cătălin Botezatu a acumulat o avere colosală de-a lungul carierei sale. Drept urmare, mulți se întreabă cui ar putea rămâne aceasta având în vedere că Botezatu nu a fost niciodată căsătorit și nici copii nu are.

Cui lasă averea Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, în vârstă de 53 de ani, și-a scris testamentul. De-a a lungul carierei sale, presărată cu obstacole și probleme de sănătate, a acumulat o sumă colosală. Ar fi vorba de peste 100 de milioane de euro, iar mulți se întreabă cui vor rămâne acestea. Asta pentru că, designerul nu are copii și nu este căsătorit.

Însă, cu toate că  nu are copii și nu are o căsnicie, Cătălin Botezatu ar putea lăsa averea părinților lui, dar nu este nici pe departe așa.Creatorul de modă a povestit îmtr-un interviu că nu va lăsa nimic părinților săi! De ce? E simplu! Botezatu este de părere că familia sa nu are nevoie de bani, deoarece au tot ceea ce le trebuie pentru cât vor mai trăi.

Averea lui Botezatu va ajunge la bătrânii din aziluri

Astfel că, toată averea lui Cătălin Botezatu va merge direct către azilurile de bătrâni. De-a lungul timpului, designer-ul a făcut numeroase donații unor instituţii de acest gen din România și consideră că a luat cea mai bună decizie. Totuși, un lucru este destul de misterios. Botezatu a spus cândva  că sunt două persoane care vor beneficia de banii lui, însă momentan ei nu știu asta.

”Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: