Redactia.ro
Home » Monden » De la viața de cartier, la cea de familie. Puya are o soție sexy și trei fete frumoase foc

De la viața de cartier, la cea de familie. Puya are o soție sexy și trei fete frumoase foc

GALERIE FOTO (7) De la viața de cartier, la cea de familie.

Puya, artistul care în urmă cu câțiva ani avea atitudinea unui băiat rău, de cartier, a devenit acum un soț și un tată exemplar.

Artistul încearcă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, dar și când se afișează cu ele, fanii sunt în extaz. Puya este tatăl a trei fetițe minunate, declarându-se un bărbat norocos.

De la viața de cartier, la cea de familie. Puya are o soție sexy și trei fete frumoase foc

Anii au trecut, iar hip-hop-ul de acum 20 de ani din România nu mai e ce a fost. Nici Puya nu mai e ce a fost! Artistul pe numele său real Dragoș Gărdescu, în vârstă de 40 de ani nu mai iese în fața publicului să cânte despre droguri și despre lumea băieților răi. Faptul că trăiește în casă cu patru femei, l-a schimbat total pe marele artist.

Puya, are trei fetițe cu soția sa, Melinda și locuiește împreună cu acestea și cu soacra sa. Puya și Melinda s-au căsătorit în 2011, iar de atunci cei doi au rămas împreună și și-au format o familie cum rar mai vezi.

Recent, a fost ziua Andrei Mărută, iar Puya împreună cu familia sa i-au transmis un mesaj video, pe care artista l-a postat pe rețelele de socializare. Din această imagine se poate observa că Puya are o soție frumoasă și trei fetițe minunate.

Puya își dorește trei băieți

Deși era un băiat rău, de cartier, Puya s-a schimbat radical după ce soția sa a adus pe lume trei fetițe, pe care cântărețul le iubește ca pe ochii din cap.

Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani.

Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, a spus Puya pentru Libertatea.

De asemenea, vedeta a spus că abia așteaptă să aibă trei băieți, desigur, s-a referit la viitori gineri. Puya a precizat că aceștia vor fi cei mai buni prieteni ai lui. Ei bine, artistul mai are de așteptat, având în vedere că cea mai mare fiica a sa, Melissa, are doar 10 ani.

Artistul a rememorat, de curând, ziua nunții cu Melinda și le-a mărturisit fanilor că aceasta este sprijinul lui în viață, așa cum este și firesc: „La nunta mea, când preotul ținea predica, a zis la un moment dat: „bărbatul să îi fie cap femeii”. Doar că am auzit o babă din spate șoptind: „Și femeia gâtul”. mare dreptate avea”. Cât despre ziua cea mare, cei doi au preferat o cununie atipică, la care toți invitații s-au prezentat îmbrăcați casual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: