Redactia.ro
Home » Monden » Andra este însărcinată a treia oară? Pepe a dat-o de gol pe Instagram

Andra este însărcinată a treia oară? Pepe a dat-o de gol pe Instagram

GALERIE FOTO (2)

Andra a împlinit duminică, 23 august frumoasa vârstă de 34 de ani. Artista a organizat o petrecere restrânsă, unde au fost prezente câteva rude și persoane apropiate. Printre aceștia s-au numărat și finii acesteia, Pepe și Raluca, care au făcut o fotografie cu sărbătorita.

Însă, un detaliu le-a atras atenția fanilor, după ce Pepe a postat imaginea pe rețelele de socializare. Artistul îi ține mâna Andrei pe burta, ca și când aceasta ar fi însărcinată. Oare vine un cadou cu ochi în familia Mărută?

Andra este însărcinată a treia oară? Pepe a dat-o de gol pe Instagram

Andra Mărută a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani, aceasta organizând o petrecere restrânsă cu rude și câțiva prieteni apropiați. Invitați la ziua artistei au fost și Pepe și Raluca, finii cuplului Măruță. Pepe a făcut un gest care le-a dat de bănuit fanilor artistei. Artistul s-a fotografiat împreună cu Andra și soția sa, Raluca într-o ipostază ce le-a dat de gândit urmăritorilor de pe rețelele de socializare. În fotografie, Pepe îi ține mâna pe burta Andrei, semn că aceasta ar fi însărcinată cu al treilea copil. Pepe a postat mai multe imagini de colecție de la petrecerea organizată cu ocazia de naștere a nașei sale. Imaginile au fost însoțite de mesajul “La mulți ani, NAȘA!!!”, având un emoticon care simbolizează o inimă.

View this post on Instagram

La mulţi ani NAŞA !!! ❤

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Andra, însărcinată cu cel de-al treilea copil?

La scurt timp după ce Pepe a postat imaginile de la petrecerea organziată de Andra, mai mulți internauți au comentat la fotografii. Majoritatea dintre ei au întrebat dacă Andra este însărcinată. Până la această oră, artista nu a răspuns la nicio întrebare venită din partea fanilor săi legată despre o posibilă sarcină.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, un băiat, David și o fetiță, Eva. Cei doi părinți sunt foarte mândrii de copiii lor, având în vedere că ambii sunt activi intens pe rețelele de socializare, ba chiar au propriul lor vlog pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: