Redactia.ro
Home » Monden » Toți o știu pe Mirela Vaida, însă puțini știu cine a fost primul ei iubit. A sprijinit-o în cariera muzicală

Toți o știu pe Mirela Vaida, însă puțini știu cine a fost primul ei iubit. A sprijinit-o în cariera muzicală

GALERIE FOTO (2)

Acum este căsătorită și are trei copii frumoși, Carla, Vladimir și Tudor. În ultimii ani, Mirela Vaida s-a impus drept una dintre cele mai îndrăgite și cerute prezentatoare TV, însă puțini știu cum a debutat cariera vedetei. Mirela Vaida a fost mai întâi cântăreață, fiind sprijinită de primul ei iubit. Cine a fost primul ei iubit

Mirela Vaida, cântăreața. Cine a fost primul ei iubit

Înainte să cucerească audiența cu prezența ei în diverse platouri de televiziune, Mirela Vaida a fost cântăreață. Ea a făcut parte din trupa de fete HO-Ra, unde a avut ocazia să-și antreneze vocea, dar și prezența scenică. În aceeași perioadă, Mirela a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fondatorul unei trupe muzicale, pe nume Claudiu Popescu.

Mirela, pe când era cântăreață

La rândul lui artist, Claudiu Popescu, membru al trupei „No Name”, a sprijinit-o pe Mirela pentru o carieră artistică. Drumurile lor amoroase s-au despărțit, însă, între timp. În 2003, presa tabloidă titra că Mirela Vaida și Claudiu Popescu de la „No Name” s-au despărțit. În cele din urmă, Mirela a fost remarcată de către un producător TV și a ajuns să prezinte o emisiune televizată.

Mirela Vaida a cântat alături de alte interprete de muzică populară

Vorbind despre începuturile ei în muzică, Mirela Vaida a recunoscut că a avut ocazia să învețe de trucuri de la artiste mari ale României. “Eu, la începuturile mele, am cântat cu Laura Lavric, cu Victor Lavric și bandul lui. Atunci am învățat eu să cânt la nunți. Ne știm de când eram mică. După ce am venit la București, am început să lucrez la televiziuni de folclor, unde iarăși m-am întâlnit cu doamnele (n.n. Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci, celelalte invitate ale emisiunii) – așadar, ne știm de vreo 15 ani -, și mă mai chema lumea să o vadă pe doamna Mirela de la televizor în realitate și la ei în comună. Și am fost la zilele unei comune, pe un stadion mai înclinat, la un vad săpat, undeva lângă Mizil. Și toată petrecerea aceea cu stuf, mici, bere, cu bătrânii satului, cu gâște și găini se ținea pe islaz. Scena era o remorcă pe roți…”, povește Mirela Vaida la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: