Redactia.ro
Home » Monden » Îţi mai aminteşti de Dana Marijuana? Din ce trăieşte şi ce a ajuns să facă acum, după ce s-a retras din viaţa publică

Îţi mai aminteşti de Dana Marijuana? Din ce trăieşte şi ce a ajuns să facă acum, după ce s-a retras din viaţa publică

Dana Marijuana

Dana Marijuana era una dintre cele mai faimoase cântărețe de rap de la noi, prin anii 90. Totulși, ea s-a retras din lumina reflectoarelor după ce a suferit o cădere nervoasă. Iată ce face acum Dana Marijuana.

Ce face Dana Marijuana la 40 de ani. Revine în muzică

Dana Marijuana a luat o pauză de mai bine de 20 de ani din lumina reflectoarelor. Aceasta avea probleme grave cu drogurile și a suferit o cădere nervoasă, din cauza căreia a ajuns și la spitalul de psihiatrie.

Acum, Dana Marijuana este foarte fericită, vindecată complet de adicția sa și a cunoscut iubirea adevărată. Mai mult, ea spune că este primul pacient „vindecat prin iubire”.

“Acum, de când am cunoscut iubirea adevărată am fost la doctor și nu mi-a mai dat tratamentul. Chiar mi-au spus asistentele că sunt primul pacient care s-a vindecat prin iubire. Când l-am cunoscut pe Sebi am văzut că are toate atuurile pe care mi le doream de la un bărbat”, a declarat Marijuana.

Acum, după ce a renunțat la muzică, fosta cântăreață a început să picteze. Ea plănuiește să revină și pe scenă.

”Pictez. Am avut diplomă la școală. Mi s-a făcut diplomă specială pentru cea mai bună pictoriță din școală. Tablouri, mesaje în casă.”, a spus Dana Marijuana, invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”.

Totuși, nu toată lumea este de aceeași părere cu a artistei în ceea ce îl privește pe iubitul său. Astfel, tatăl Danei Marijuana, pe numele ei real Daniela Elena Coteanu, nu este de acord cu relația dintre cei doi și, mai mult decât atât, spune că Sebi, iubitul artistei, este interesat doar de banii săi. Tatăl Danei Marijuana chiar l-a dat afară din casă pe acesta.

Dana Marijuana, probleme cu drogurile

“El e ca o lipitoare, eu l-am și gonit de acasă. Ea produce, muncește, el bea. Este un neica nimeni, a văzut că poate să fure bani de la ea și trăiește ca un păduche de pe urma ei. Prima oară când a venit la mine acasă era în chiloți și maiou. L-a adus Dana acasă. Așa a venit el să-și cunoască socrul”, a spus Ion Coteanu., tatăl Danei Marijuana.

În cartea sa autobiografică, artista vorbește despre modul în care a început să consume substanțe interzise.

„Eram în ultimul an de liceu, aveam 18 ani şi începusem prima mea relaţie mai serioasă. Cu Cristi, un băiat din cartier. Un tip blond cu ochi albaştri – mama mi-a zis de când eram micuţă că i-ar plăcea să am un iubit frumos, blond şi cu ochi albaştri şi iată, chiar primul a fost aşa. A fost o relaţie tumultuoasă, intensă, adolescentină, dar şi plină de probleme şi ulterior atât de nocivă, încât am crezut că am să sfârşesc înainte să încep să trăiesc cu adevărat. Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină. De fapt, de atunci am început să fim împreună, pentru că până atunci fusesem doar amici. S-a întâmplat într-o seară când am fost la cineva să ne luăm prima dată, pentru că mulţi dintre prietenii noştri luau şi am zis şi noi să încercăm, să «gustăm»”, a spus Dana în cartea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: