Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu: ”Vreau să mă țin departe de scandal”

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu: ”Vreau să mă țin departe de scandal”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Afaceristul a subliniat că a văzut declarațiile fostei soții și nu-și dorește să fie implicat în scandal.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Cearta din ultima perioadă a dus la un nou scandal între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Aceasta ceartă a provocat din nou o separare între cei doi.

”Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi a sărbătorit despărțirea de Bianca Drăgușan într-un local de lux,  unde s-a filmat în timp ce fuma narghilea. Afaceritul a prezentat constant un zâmbet pe față, semn că nu suferă după relația cu vedeta.

Bianca Drăgușanu a mărturisti traumele suferite alături de Alex Bodi

“Într-adevăr sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut!

Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, a declarat Bianca Drăgușau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: