Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, discuție aprinsă la telefon. Are legătură cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi, discuție aprinsă la telefon. Are legătură cu Bianca Drăgușanu

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi, discuție aprinsă la telefon.

Alex Bodi, discuție aprinsă la telefon. Celebrul afacerist s-a întors în țară după câteva zile de distracție în Dubai. Paparazzi au fost pe urmele sale și au surprins o discuție telefonică, destul de interesantă. Totul pare să aibă legătură cu Bianca Drăgușanu, care a petrecut în același club cu el, în Dubai.

Alex Bodi, discuție aprinsă la telefon. Are legătură cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare că nu pot sta departe unul de celălalt. Sau destinul îi aduce mereu împreună. Zilele trecute, cei doi au plecat cu același avion în Dubai, iar într-o seara au mers în același club unde au petrecut până în zori. Ieri, afaceristul și Bianca s-au întors din vacanță, iar în parcarea de la aeroport, Bodi a fost surprins în timp ce avea o discuție aprinsă la telefon.

Paparazzi Click! l-au surprins pe tânărul milionar în timp ce explica că o persoane anume nu a fost cu el în club, ci doar o anume Vica. „Frate, nu a fost nimeni în Billionaire (n.r un club de lux din Dubai, Emirate). Ea nu a fost în Billionere, singura persoană care a fost în Billionaire a fost Vica, care stătea într-un colț pedepsită, cu niște prieteni, șase persoane la o sticlă de vodcă. Ce VIP, că nu există VIP la Vica, iar asta nu era în club, de asta a pus-o pe Vica să-i dea taguri, ca să facă diversiune că este în același club cu mine.”, este parte din conversația pe care Alex Bodi a avut-o cu o persoană necunoscută la telefon.

Alex Bodi a fost așteptat în aeroport de șoferul personal al Emei Uta, noua iubita a afaceristului. Acesta a mers la locuința sa din Dubai.

Ulterior, afaceristul a rupt tăcerea și a vrut să lămurească situația. Bodi a mărturisit că Bianca nu a fost în același club cu el. Nu era Bianca Drăgușanu în club. Era prietena ei și probabil i-a dat tag așa la intimidare. Bianca nu era în clubul acela. Garantat! Dacă susține că era ea în clubul respectiv, voi trimite niște capturi cu imagini de la masa aceea, unde nu era nicio Bianca Drăgușanu. Eu am fost în acel club. Într-adevăr, într-un colțișor era acolo și o prietenă de-ale ei, care cu siguranță filma și făcea anumite postări și i-ar fi dat tag și Biancăi. Dar ea nu a fost acolo, 100%. Am și video făcut special la masa lor, în caz că se specula așa ceva, mă așteptam., a spus Bodi, pentru Wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a fost în Dubai, la Vica este prietena ei cea mai bună

Potrivit sursei citate mai sus, femeia despre care Bodi vorbea la telefon este Bianca Drăgușanu, despre care a spus că nu se afla cu el în club. Deși vedeta și-a dat tag în locația respectivă, singura prezentă în club a fost Vica, prietena cea mai bună a divei. Cu toate astea, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit în Dubai și au avut chiar și o discuție scurtă. Pentru că frecventează aceleași localuri de lux din Dubai, era imposibil ca aceștia să nu se întâlnească. Foștii soți au schimbat câteva vorbe.

Bianca si ALex bodi in acelasi

Alex Bodi, despre o posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost împreună mai bine de doi ani, fiind și căsătoriți. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, dar afaceristul a recunoscut în repetate rânduri că nu exclude o împăcare cu fosta soție, deși între cei doi au avut loc multe episoade de violență, discutându-se de multe ori despre violența conjugală sau despre trădări.

Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, declara Alex Bodi în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: