Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi scapă de închisoare! Decizia luată de judecători, în urmă cu puțin timp

Alex Bodi scapă de închisoare! Decizia luată de judecători, în urmă cu puțin timp

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost luni prezent la Tribunalul Craiova  unde a avut loc un termen al dosarului în care a fost acuzat de proxenetism și trafic de persoane. 

 

Decizia luată de judecători, în urmă cu puțin timp

DIICOT a cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv pentru că Alex Bodi ar fi încălcat termenii impuși de instanță. Omul de afaceri susține, însă, în continuare, că este nevinovat.

Judecătorii au decis luni, însă, că sentința rămâne în pronunțare.

,,A rămas în pronunțare, așa cum se întâmplă de fiecare dată, așteptăm și noi decizia. nu știm când va veni”, a spus bărbatul.

Mai mult, Alex Bodi și avocatul său au refuzat să facă vreun alt comentariu care are legătură cu procesul. Mai mult, se pare că avocatul afaceristului a cerut și ridicarea sechestrului de pe bunuri, care a fost pus de procurori în luna noiembrie a anului trecut. În urmă cu cinci zile, Alex Bodi era optimist cu privire la ajunsul la închisoare.

,,Suntem încrezători, din moment ce nu au apărut alte probleme, normal că ne menținem pozitivitatea și dorim să se rezolve totul cât mai rapid. Acum sunt un pic cam obosit. E extenuant. Au fost două cereri: una cu arestul preventiv și cealaltă în baza prelungirii arestului la domiciliu”, spunea Alex Bodi, pe 13 ianuarie.

 

Cum a petrecut Alexi Bodi weekend-ul trecut

Weekendul trecut, în așteptarea noului termen, omul de afaceri și-a chemat acasă câțiva prieteni și au petrecut ca în vremurile bune. Narghileaua și meciurile din UFC au fost principalele activități ale acestora.

„În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și, oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață.

Cu cât lumea nu credea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu”, a declarat Alex Bodi pe Instagram Stories.

Alex Bodi  a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că a trecut prin momente grele în penitenciar. Mai mult, al un moment dat, acesta ar fi vrut să se descarce pe ceilalți deținuți.

„Am vrut să mă descarc așa de câteva ori, dar mă gândeam că nu știi lumea cum interpretează lucrurile. Am trecut peste și chiar mă gândeam că o să fiu ok”, a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi a povestit că a pierdut cinci kilograme în închisoare, acolo unde a stat aproape două luni Mâncarea omului de afaceri nu era cea mai bună, dar nici nu putea primi mereu pachete. Însă, la două săptămâni, omul de afaceri putea face cumpărături din penitenciar.

”Eu am slăbit acolo vreo 5 kilograme. Erau condițiile cum sunt condițiile. Era un orar strict, niște condiții de nu aveai să te poți menține, clacai și fizic și psihic. Nu ai ce să faci acolo. Pot să fac și niște glume pe tema asta, nu știam nici ce înseamnă apel (…) Mâncarea era cel mai nasol, dar treci peste că trebuie să fii puternic. Aveai voie un pachet odată pe lună din exterior, iar odată la 2 saptămâni puteai să faci cumpărături de acolo”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: